Mölledalsgatan 165

Bulltofta, Malmö Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
283 m²
Byggår
1992
Driftkostnad
37 224 kr/år
Antal besök
5 500
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till Mölledalsgatan 165

Friköpt parhus om hela 129 kvm som fördelar sig idag på fyra rum varav tre stycken sovrum med möjlighet till fyra för er som önskar. Lättskött trädgård i skönt läge med närhet till flera grönområden samt intilliggande lekplats. Huset har en carport med plats för en bil samt uppställningsplats för ytterligare en.

Entréplan erbjuder tilltagna och öppna gemensamhetsytor i form av ett stort vardagsrum i vinkel och ett stort kök.
Det ljusa köket är välskött med ljusa köksluckor. Här finns praktiska arbetsytor och plats för ett stort matbord. På entréplan finns det ett helkaklat badrum med dusch samt en tvättstuga. På ovanvåningen finns det möblerbar hall, tre stora sovrum, badrum med badkar samt en klädkammare.

Bostadens läge erbjuder bekväm närhet till skola och förskola. Vackra Beijers park och Bulltofta rekreationsområde finnes blott ett stenkast bort.

Söker du stadskärnans puls är du dock bara en cykeltur därifrån. Här bor du granne med gröna Flygfältsparken och trädgården bjuder in till aktivitet och fina sommarkvällar, på uteplatsen eller i det fina uterummet. Huset är beläget i ett lugnt och populärt område, perfekt för dig som arbetar både i centrum eller utanför. Bara minuter från ringvägen och E22:an.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster