Odenvägen 26A

Centralt, Sigtuna kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Byggår
1987
Förening
BRF Oden 2
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
6 738 kr/mån
Driftkostnad
23 232 kr/år
Pris/m²
26 263 kr/m²

Välkommen till detta mysiga och välplanerade radhus med en perfekt central placering mitt i Märsta. Här får du både fördelarna med ett eget hus samtidigt som du kan njuta av tryggheten från en stabil förening.

På baksidan av huset finner du en stor altan som erbjuder en fantastisk plats att tillbringa härliga sommarkvällar tillsammans med familj och vänner. Här kan ni njuta av grillkvällar, koppla av och skapa fina minnen. För de gröna fingrarna finns även några rabatter på framsidan där du kan odla och vårda dina favoritväxter.

Detta boende är perfekt för dig som vill ha en bekväm och praktisk tillvaro. Området kring Odenvägen är populärt bland barnfamiljer och här trivs många. Du har närhet till förskolor, centrum, skolor och grönområden, vilket gör det lätt att leva ett bekvämt och aktivt liv. Dessutom är pendeltågsstationen inom gångavstånd, vilket ger smidig och enkel tillgång till områdets kommunikationer.

Sammanfattningsvis erbjuder detta mysiga radhus en perfekt kombination av centralt läge och bekvämlighet. Här kan du njuta av både inomhus- och utomhuslivet, skapa fina minnen och trivas i ett område där många barnfamiljer har hittat sitt hem. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäck fördelarna med att bo i detta underbara radhus på Odenvägen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta

Kontakta mäklaren

Liliya Morozova

Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
Mäklare Liliya Morozova, Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
+46705118762

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.