Lagmansvägen 47

Dalby, Lunds kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93,4 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1966
Förening
BRF Bredängen
Om föreningen
Avgift
6 487 kr/mån
Pris/m²
27 784 kr/m²

Familjevänligt gavelradhus i bostadsrättsform med riktig villakänsla! Välkommen till denna trevliga bostad i populära BRF Bredängen i Dalby. Här hittar du den perfekta blandningen av det bekymmerslösa och praktiska med att bo i en bostadsrättsförening samt friheten av att ha en egen trädgård och garage i nära anslutning till huset. Med lite omsorg kan bostaden förvandlas till ett boende utformat för långvarig trivsel. Planlösningen är uppskattad med generösa sällskapsytor såväl i vardagsrummet som matplatsen. Den senarenämna hittas i anslutning till köket. Det stora fönsterbandet i vardagsrummet bjuder in dagsljuset och ger karaktär åt bostaden. Här finns även en altandörr och ett par steg ut så befinner du dig i trädgården på framsidan. Perfekt belägen mot solvändliga söder. Vidare finns tre sovrum - samtliga ordentligt stora. I två av rummen finns gott om förvaring i platsbyggda garderober och i det allra största finns även en klädkammare. Entrén mynnar ut i en möblerbar hall där man både når badrummet och gästtoaletten. Badrummet är utrustat med duschkabin samt tvätthörna.

Från ena sovrummet och köket har man utsikt över trädgården på baksidan som ligger öppet mot en allmänning. Här är utsikten näst intill underbar med endast natur i syn och dessutom helt skonad från insyn. Planlösningen är "flexibel" och kan enkelt justeras för att skapa en mer öppen och social bostad för den som önskar. Den kreativa erbjuds en möjlighet att skapa sin drömbostad.

I Dalby erbjuds ett väldigt bra serviceutbud, bra skolor, möjlighet till kommunikationer bara ett par minuters promenad från huset och inte att förglömma Dalbys fantastiska natur. Dalby är en tätort med anor. Namnet härstammar från 1100-talet och orten är hem för Nordens äldsta stenkyrka, Dalby kyrka. I Dalby ligger även Sveriges minsta nationalpark, Dalby Söderskog.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Simon Wall Sanktnovius

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Simon Wall Sanktnovius, Bjurfors Lund Centrum
0739206692

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.