Flädervägen 9

Diseröd, Kungälvs kommun Se på karta

2 995 000 kr

3 295 000 kr -9 %
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Tomtarea
332 m²
Byggår
1994
Driftkostnad
28 600 kr/år

Rymligt 2-plansparhus i lugnt och barnvänligt område. Gångavstånd till skolor, buss och matbutik. Perfekt parhus för familjen som vill bo inom smidigt avstånd till allt. På lugn gata i populära och barnvänliga Diseröd erbjuder vi nu ett välplanerat boende fördelat på två plan med carport i anslutning till huset. Här bor ni i lantlig miljö men med närhet till centrum där ni finner såväl förskola, skola som en välsorterad matbutik. I entréplan ligger kök, tvättstuga, badrum och vardagsrum, varifrån du når ut på den soliga altanen i perfekt sydvästläge. På ovanvåningen ligger de privata delarna med tre sovrum samt ett badrum. Rymlig vind med utrymme för extra förvaring. En härlig altan vid entrén ligger även på den nordöstra gaveln med morgonsol. Förutom carporten finns också ett isolerat förråd samt en lättskött trädgård mot baksidan där barnen kan springa och leka.

Diseröd är ett trivsamt samhälle omgivet av underbar natur med fina ridvägar, närhet till både sjöar och skog i Svartedalens naturreservat och Lysegårdens golfklubb. För den fiskeintresserade erbjuder Svartedalens naturreservat flertalet utmärkta fiskevänliga små sjöar eller varför inte bara ströva runt eller plocka svamp i den underbara miljön, då Svartedalen är känt för sin storslagna natur. Sommartid är Romesjöns badplats med både sandstrand och bryggor ett populärt utflyktsmål.

Samhället växer och det råder en positiv anda där det också inom kort kommer att erbjudas fler bostäder och nyligen öppnade en ny förskola och sedan en tid tillbaka finns ett helt nybyggt centrumhus med mataffär, pizzeria och bibliotek. Det tar ca 10 minuter med bil in till centrala Kungälv från Diseröd och vill du cykla finns cykelbana mellan Diseröd och Kungälv. I Kungälv finns all service du behöver med ett stort nybyggt köpcenter, Kongahälla, med ca 100 butiker och restauranger.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Alexander Bjurenlind

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Alexander Bjurenlind, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0735-15 60 25