Nyproduktion

Malvastigen 15B - LOTT A

Edsängen, Sollentuna kommun Se på karta

8 300 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
131 m²
Biarea
5,5 m²
Tomtarea
356 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
34 300 kr/år
Nyproduktion

Nyproducerat Town House i gavelläge. Ett luftigt hem med 2,7 meters takhöjd på entréplanet och huvudsakligen 2,5 meters takhöjd på övre plan. Vattenburen golvvärme på entréplanet, radiatorer på övre plan. Sobra materialval ger ett genomtänkt och väl fungerande hem. Vardagsrummet på 27 kvm är lättmöblerat och har fint ljusinsläpp från två håll. Det välutrustade köket, husets nav, är drygt 22 kvm stort med plats för köksö och stor matplats. Det rymliga badrummet på entréplanet fungerar även som klädvårdsrum. Övre planet har tre fina sovrum varav det största är drygt 20 kvm vilket ger fina möblerings- och funktionsmöjligheter. De övriga två sovrummen är ca 12 kvm stora. Badrummet på detta plan är mycket genomtänkt med badkar, kommod med handfat och spegelskåp från INR förutom toalett. Förråd och klädkammare finns på båda planen.

NÄROMRÅDET
På kort avstånd finns Väsjöbacken, Edsbergs sportfält, Rösjöns friluftsområde, Sollentunavallen, badhus och Edsviken med vattenaktiviteter på sommaren samt skidor och långfärdsskridskoåkning på vintern.

Lokalt finns skolor och dagis, både privata och kommunala. Aktuell fördjupad information finns alltid att ta del av på www.Sollentuna.se.

Närheten till Sollentuna Centrum med goda kommunikationer liksom stort Centrum kan inte överskattas. Övrigt större handelscentrum är Edsbergs Centrum med fin ICA butik, apotek mm och Häggviks Handelsplats.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Sollentuna

Kontakt

Ola Rosendahl

Bjurfors Sollentuna
Mäklare Ola Rosendahl, Bjurfors Sollentuna
072-995 00 11

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.