Järdalavägen 208

Ekholmen, Linköpings kommun Se på karta

3 075 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
164 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
34 223 kr/år
Antal besök
2 845
Dagar på Hemnet
12

Här bor man söder om staden på härligt bilfria gator som ger en lugn och lekvänlig inramning. Ekholmen har en uppvuxen struktur med direkt närhet till grönskande omgivningar, lekplatser samt skolor och barnomsorg. Centrumet erbjuder gediget serviceutbud med vårdcentral, tandläkare, butiker och systembolag på promenadavstånd och ytterligare handelsområde finner man vid Harvestad med matbutik, Byggmax och Blomstertorget som exempel. I denna miljö finns gott om skog och mark att uppleva med gott om rekreationsmöjligheter vid Vidingsjö motionscenter, Landeryds GK och Ullstämmaskogen.

Entrésidan välkomnar med stensatt uteplats samt förstukvist under tak. En häck ramar in med grönska samt att det finns ett praktiskt förråd i anslutning till entrén. Parkering sker i länga intill husen.

Hall har kapphängare samt access till en separat och funktionell tvättstuga med gott om utrymmen. Totalrenoverad fräsch, yta med moderna maskiner samt helkaklad yta med klinkergolv.

Ett ljust och trevligt kök med u-formad arbetsyta har smart funktion och en öppenhet mot vardagsrummet som även har en fin plats för matbord. Sällskapsytan har parkettgolv och stort fönster med utgång till ett härligt, inglasat uterum med gott om extra plats för samvaro.

En trappa upp finns tre rymliga rum med bra förvaringsmöjligheter samt en separat klädkammare. Idag nyttjas två som sovrum och ett som allrum, här finns alla möjligheter för att dela av till upp till fyra sovrum. Ett badrum med dusch ryms också med access även till bastu.

Trädgården är ljuvligt inramad och skyddad med lummig växtlighet och varierad grönska. Välskötta rabatter ger plats för buxbom och klättrande blomster som ger en lättskött oas med fint solläge.

Kommunikationer och möjligheter med både buss och cykel är väl utvecklade med anknytningar åt stadens olika arbetsplatser och city.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Martin Drotz

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Martin Drotz, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46761481848
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Husmäklare

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.