Järdalavägen 212

Ekholmen, Linköpings kommun Se på karta

3 295 000 kr

3 595 000 kr -8 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
229 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
32 800 kr/år

I det familjevänliga och omtyckta Ekholmen saluförs nu ett radhus i bilfritt område med ett fantastiskt läge! Här bor ni på 110 kvm fördelat i två plan med två uteplatser. På framsidan är det stenlagt och på baksidan finns en trädgård och altan i sydväst läge. Detta hem är genomgående trevligt och fräscht med en social och öppen planlösning på entréplan mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet med flertalet fönster ger ett öppet ljust och luftigt rum med en utsikt ut över grönska. Här har man direkt access ut till uteplatserna där man kan njuta av dagens alla soltimmar. Ett perfekt boende för familjen då ni kan njuta av utomhusmiljön med nära anslutning till hemmet.

Förutom den öppna planlösningen på entréplan finns ett renoverat badrum och tvättstuga i anslutning till hallen vid entrén. Vidare har renoveringar såsom tak, fönster och fiber gjorts av tidigare ägare. Nedre plan erbjuder även ett fint kök med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter samt en hall med golvvärme.

På övre plan finner ni 3 rymliga sovrum som erbjuder plats för stor säng, skrivbord och annat möblemang. Ett av sovrummen erbjuder garderober och en walk in closet. Vidare finns det ett badrum i anslutning till dessa sovrum. Förutom detta finns två förrådsutrymmen i trädgården och ett förvaringsutrymme beläget under trapp.

Parkeringsmöjligheter finns i ett garage som tillhör bostaden samt flertalet gästparkeringar. Området Ekholmen är ett barnvänligt område med flertalet förskolor och skolor. Här finns allt man behöver i form av matbutiker, vårdcentral och närliggande restauranger. In till Linköping City tar ni er smidigt med flertalet kommunikationer på kort avstånd eller en härlig cykeltur på ca 20 minuter.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Darya Fuad

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Darya Fuad, SkandiaMäklarna Linköping
+46735 582 596