Dianavägen 29

Eknäs, Nacka Se på karta

6 250 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Tomtarea
322 m²
Byggår
1982
Antal besök
4 971
Dagar på Hemnet
19

I attraktiva Eknäs är detta enplans radhus beläget i ett lugnt område med villor runt omkring perfekt för barnfamiljen med bilfri gata utanför köksfönstret. Husets baksida är insynsskyddad och inbäddad i grönska. Här finns både soldäck, bubbelpool och gröna ytor för odling. Ett av områdets bästa solläge. På den grönskande delen av tomten finns bland annat äppelträd, päronträd, vinbärsbuskar och vinrankor.

I en lugn och barnvänlig omgivning och samtidigt med närhet till city hittar ni här det perfekta boendet. Här finns ett rymligt ljust kök med matplats för många middagsgäster. Ett luftigt vardagsrum med utgång till inglasad altan och vidare ut till trädäcket och trädgården. Huset har tre sovrum varav det ena är riktigt stort så det går att gränsa av till ett till sovrum om så önskas. Vidare finns ett helkaklat badrum med tvättstugedel, från badrummet har man utgång till trädäcket. Alla husets rum finns bekvämt samlade på ett plan, dessutom finns ett eget garage i garagelängan alldeles intill huset. Huset har två utomhus förråd och stor förvaring på vinden.

Här bor ni i den populära villaidyllen Eknäs endast ca 10-15 minuter från stan. Området präglas av lummiga, lugna och barnvänliga villakvarter där natur och hav är starkt närvarande. Inom kort gångavstånd finns förskolor, skolor, idrottsplats, fina gång- och cykelvägar samt härligt motionsspår.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Nacka

Kontakta mäklaren

Annika Nittsten

Bjurfors Nacka
Mäklare Annika Nittsten, Bjurfors Nacka
070-782 0096