Almvägen 29N

Fågelsången, Sollentuna kommun Se på karta

4 900 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Biarea
6 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Hörnet 24
Om föreningen
Avgift
3 506 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
55 056 kr/m²

Accepterat pris - Kontakta mäklaren för visning!

- Två badrum
- Uteplats
- Vattenburen golvvärme i hela entréplan
- Alla bostäder har eget förråd som ingår i månadsavgiften och rätt till minst en egen biluppställningsplats i carport som kostar 400 kr/månaden.

Nu finns möjligheten att att förvärva ett yteffektivt radhus i populära Fågelsången/Helenelund. Radhuset håller hög standard och har genomgående smakfulla materialval i sober färgsättning.

Entréplan disponeras med en hall och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där tre stora fönsterpartier från golv till tak släpper in fantastiskt med ljus. Takhöjden blir ca 2.70 meter vilket skapar härlig rymd. Ena badrummet med tvättmaskin och torktumlare finner ni på entréplan. Här finns även en uteplats som rymmer loungemöbler och grill. Trappan leder dig upp till övervåningen som har öppet upp till nock vilket ger karaktär och en luftig känsla. Övervåningen har tre sovrum samt badrum. Det större sovrummet har gott om förvaring med garderober de mindre sovrummen med utgång till balkongen.

Läget i Fågelsången ger snabb och enkel tillgång till allt man behöver i vardagen - närhet till barnomsorg, fritidsaktiviteter, service och kommunikationer. Helenelundsskolan (F-9) ligger på gångavstånd och det gör även flera förskolor. Edsviken erbjuder natur- och strövområden med både badbrygga och strandpromenad. Det är gångavstånd till fina badplatser, stora strövområden och välskötta motionsspår för både löpning och skidåkning. På vintern plogas en lång skridskobana på Edsvikens is när vädret tillåter. På cykelavstånd ligger sporthallar och idrottsanläggningar som exempelvis Sollentuna simhall, Sollentunavallen och nya fotbollsplanen i Silverdal.

När du behöver lämna din idyll har du smidiga kommunikationer av alla de slag. Till Sollentuna centrums pendeltågsstation promenerar du på några minuter och längs Sollentunavägen passerar flertalet bussar till bland annat Kista, Jakobsbergs centrum och Mörby station. Buss 607 går till Karolinska sjukhuset eller mot Mörby centrum och Danderyds sjukhus via Sollentuna centrum. Pendlarbussarna (516 eller 526) går till/från Norra Bantorget via Odenplan varje vardag i rusningstid. Läget nära både E4 och E18 gör att du snabbt når både Stockholm och exempelvis Arlanda med bil.

Vid Edsvikens Torg finns gym samt bageriet Gateau. För större shoppingbehov hittar du allt och lite till i större köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista galleria och Täby Centrum.

Accepterat pris - Kontakta mäklaren för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Alexander Lahdo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Alexander Lahdo, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0736-71 16 27