Kommande

Handelsvägen 76

Gamla Enskede, Stockholm Se på karta

6 850 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Byggår
1963
Förening
BRF Palsternackan
Om föreningen
Avgift
5 595 kr/mån
Driftkostnad
17 100 kr/år
Pris/m²
57 083 kr/m²
Kommande

I en av Enskedes häftigaste föreningar kan vi nu erbjuda det bästa av två världar; drömmen om att få bo i en bekymmersfri bostadsrätt centralt nära Stockholm men ändå ha egna gräsmattor och uteytor! Föreningen Palsternackan består av lägenheter och radhus i sen funkisstil från 1960-talet och här finns bland annat en växthusgrupp som sköter om ruljansen i det härliga växthuset. Såväl på sommaren som kring jul trängs här de boende för såväl glögg- och pepparkakskvällar som att ta hand om de egenproducerade vindruvorna och sommarblomstren! Egna äppel-, plommon- och päronträd förser grannarna med gott om frukt. Bo i villa - men ändå inte, helt enkelt? Föreningens lekplats hör till de vackrare i Söderort med bl a små gamla 1800-talshus för de små att leka affär i.

Det stilfullt renoverade radhuset på Handelsvägen 76 är på två plan och blickar ut över områdets gångväg åt ena hållet och mot Enskede IP och kvällssolen åt andra hållet. Precis utanför kvarteret löper en vacker lönnallé. Två stora uteplatser en mot öster och en mot väster, varav den större har gräsmatta, stort trädäck, eget förråd och gott om plats för såväl grill- som saftkalaset! Tre bra sovrum på övre plan och med en planlösning på nedre plan som är anpassad för att vara en 5:a om man önskar istället. Vardagsrummet är riktigt stort och har öppen planlösning med det snyggt renoverade köket, men om behovet finns på lång eller kort sikt så sätter man enkelt upp en vägg så har man en fullgod 5:a! Två badrum med dusch gör att "alla" får plats här!

Gamla Enskede är ett av Söderorts mest populära områden. Här finns bakom radhuslängorna Enskede IP som har mycket olika aktiviteter för de yngre, såväl som Enskede ridhus ett lite längre stenkast bort. Att Enskedes egen "Superaffär" ICA Bea ligger runt hörnet, tillsammans med torghandlaren och t-banan, gör inte saken sämre! Till centrala Stockholm tar det inte mer än kvarten med linje 19. Utanför passerar också buss 161 som korsar hela söderort, från Bagarmossen till Gröndal. Varmt välkomna till en riktig radhusidyll i ett område där det sällan dyker upp sådana här chanser!

Kommande försäljning. Kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Enskede

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.