Greta Arwidssons väg 71

Gamla Uppsala, Uppsala Karta & restider

4 350 000 kr
RadhusRadhus

Tänk dig ett eget hus på 119,5 ljusa kvadrat där familjen trivs och växer – år ut och år in. Tänk dig en egen trädgård med solig altan, odlingslott och plats för alla du tycker om. Tänk dig att ha en egen privat sfär och samtidigt vara en del i en större gemenskap. Äntligen finns ett sånt hus att köpa i Uppsala!

I Gamla Uppsala möter modernt funkis. I vårt nya kvarter Radhusblicken i Fornby blandar vi radhus och kedjehus. De nyproducerade husen med äganderätt har egen carport och en familjevänlig atmosfär. Radhusen och kedjehusen på Greta Arvidssonsväg får en böljande placering som ger ett mjukt och välkomnande intryck. Husen som är till salu har en modern arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med både liggande och stående träpanel, för att skapa enhetlighet men också variation. Kulörerna går i gråa nyanser med accentfärger i grönt. För att ge området ännu mer karaktär och färg ger vi vissa hus en omvänd färgsättning – med fasader i grönt och detaljer i grått.

Att göra planlösningar som passar familjer kräver lite extra omtanke. I Radhusblicken i Uppsala har vi byggt in en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Vi har även gjort planlösningen flexibel. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum – så att ni kan bo kvar även om familjen växer. Standarden är hög. Det märker du redan när du kliver innanför ytterdörren på Greta Arvidssonsväg. Hallen har klinkers och skjutdörrsgarderob med spegelvägg. Köket är inrett med bekvämligheter som induktionshäll, ugn och mikro i högskåp samt fullutdragslådor med dämpning. Ännu snyggare blir det med rostfria vitvaror, helintegrerad diskmaskin och infällda spotlights i taket. Badrummen är helkaklade med komfortvärme i golvet, så du slipper frysa om fötterna efter morgonduschen. Det större badrummet på nedre plan har tvättmaskin och torktumlare. Det ljusa vardagsrummet öppnar sig mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en balkong en trappa upp. Välj uteplats efter väder, vind och humör.

I Radhusblicken i Uppsala har alla radhus och kedjehus en egen generös trädgård med trädäckad altan, gräsmatta och fruktträd. För dig med gröna fingrar finns gott om plats till ett eget trädgårdsland. Tomterna ramas in av lägre buskar mot grannarna, men öppnar sig mot de stora gemensamma gårdarna där barnen kan springa fritt. Kvarterets två gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna. Observera att bilderna är datoranimerade exempelbilder.

Preliminärt tillträde hus 69-77 Q1 2021 samt hus 79-95 Q4 2020

Kontakta mäklare för mer information och visning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
119,5 m²
Tomtarea
167 m² tomt
Antal rum
4 rum
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Greta Arwidssons väg 71 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 350 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 646
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 41 dagar sedan, den 11 juli 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips