Torvmossegatan 1B

Göteborgs kommun Se på karta

5 200 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Tomtarea
135,2 m²
Byggår
1961
Tomträttsavgäld
20 784 kr/år

Välkommen till ett välplanerat och lättskött radhus beläget i populära Robertshöjd.

Väl inne i den rymliga entrén så får man en härlig känsla av hemtrevnad. Från hallen når man ett gäst wc samt nedre plans alla rum. Stort och ljust vardagsrum med plats för soffa, TV samt matsalsdel. Eldstad förstärker mysfaktorn. Härligt och tidstypiskt fönsterparti som ger ljus, värme och karaktär åt rummet. Från vardagsrummet når man den härliga altanen och trädgården med syd/väst läge. Här kan man njuta av många soltimmar och fina grillkvällar. På nedre plan ligger även köket som är rymligt med bra arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Naturlig och bra matplats med plats för minst fyra personer.

Vi tar några snabba trappsteg upp till övreplan där det finns idag två sovrum men där man med lätthet kan dela av det största sovrummet till två sovrum. Idag används rummet som ett allrum, här finns en fransk balkong för vädring. Det andra sovrummet är även det rymligt och här har man plats med den stora dubbelsängen, fransk balkong även här.. I hallen finns en praktisk klädkammare. På övre plan så finner vi husets badrum med dusch.

Ett underbart område med närhet till bra skolor såsom Härlanda tjärnskolan. I grannskapet finns även motionsslingor och utegym.

Viss renovering erfordras.

Länk till samhllighetsföreningen. https://www.robertshojd.se/aktuellt

Ett trevligt radhus med många möjligheter. Välkommen till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Göteborg

Kontakta mäklaren

Michael Jungsén

Svenska Mäklarhuset Göteborg
Mäklare Michael Jungsén, Svenska Mäklarhuset Göteborg
070 716 10 70