Kommande

Ulmekärrsgården 5

Grebbestad, Tanums kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Tomtarea
235 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
45 222 kr/år
Kommande

Välkomna till trivsamma Ulmekärrsgården och detta bekymmersfria boende med behagligt gång/cykelavstånd in till centrala Grebbestad! På fastigheten finns även isolerat förråd samt stor och skyddad altan med gott om soltimmar!

På entréplan möts man invändigt av ett ljust och öppet intryck med en rymligt entréhall och gott om förvaringsutrymme i praktisk tambur till höger och badrum till vänster. Vidare finns ett klassiskt stilrent och välplanerat kök i öppen anslutning till allrummet, här finns även utgång till den skyddade baksidan och trädgården.
Övre plan är även den öppen och ljus. Från allrummet når ni den trevliga balkongen mot framsidan huset, perfekt för de sista solstrålarna om kvällen. Här finns även ett rymligt badrum samt två sovrum med gott om garderobsutrymme samt separat klädkammare.

Bostadsformen är även kostnadseffektiv då ni disponerar ert boende fritt utan inblandning av en bostadsrättsförening med dess avgifter och inskränkningar i exempelvis uthyrning. Då bostaden är nybyggd 2016 besväras inte ägaren av fastighetsavgift de första 15 åren (vanligtvis ca 8,500 kr/år). Detta är ett mycket prisvärt boende med hög standard i ett attraktivt område!

Här finns möjligheten att köpa ert egna boende för privat- eller fritidsbruk då ingen boplikt belastar fastigheten. Utanför Grönemad finns en otroligt vacker skärgård med många fina öar att besöka för bad och upptäcktsfärder. I området är det även populärt med kajakpaddling och SUP. Här finns även många trevliga promenadstigar för den som önskar att leva ett aktivt liv.

Varmt välkommen på visning till detta hemtrevliga och bekymmersfria boende, kontakta fastighetsmäklare Joacim Bergman 0727 33 90 91

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Kontakta mäklaren

Joacim Bergman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
Mäklare Joacim Bergman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
0727-33 90 91

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.