Bäverstigen 21B

Grönklitt, Orsa kommun Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
879 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2011
Energiklass
E
Driftkostnad
42 086 kr/år

Med ett av Grönklitts bästa läge finner vi Bäverstigen 21B.
Välkommen till detta rymliga och välplanerade parhus där ena delen nu är till salu.
Här möts du av en ljus stuga med stora ytor där hela familjen kan trivas och umgås. Här finns hela 10st bäddar fördelat på fyra sovrum. Planlösningen ger stora sociala ytor då köket och allrummet går i ett. Köket är välutrustat med allt som kan önskas för en lyxig semester.

Allrummet är den givna samlingsplatsen för umgänge där de stora fönsterpartierna ger generöst ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. I allrumsdelen finns en braskamin från Contura som bidrar till att mysfaktorn höjs samtidigt som uppvärmningskostnaderna reduceras. Från allrummet kommer du vidare till uteplatsen som vetter mot söder. Detta är den perfekta platsen att vistas på under våren när solen börjar titta fram. I hela bostaden är det golvvärme som ger en behaglig känsla, termostater finns i samtliga rum. Stugan är utrustad med två toaletter där den ena även har dusch och en rymlig bastu.

Precis utanför entrén finns en vallabod/förråd försett med el.

Fastigheten har ett perfekt läge då den är högt belägen och har endast några fåtal meter till närmaste slalombacke och lift. Härifrån tar du dig ut till hela anläggningens skidområde, både utför och längd. Orsa Grönklitt har hela 22 nedfarter med varierad svårighetsgrad och väderstreck, 15 st liftar och 130km längdspår i absolut toppklass. Orsa Grönklitt är en året runt anläggning med sin nya rullskidbana som är handikappanpassad, kanotuthyrning, fiske och fin cykling. Området har flera restauranger och i närområdet ligger den lilla fäboden Fryksås med välmeriterade restauranger och spa-anläggning.

Stugan säljs med inventarier bortsett från vissa personliga artiklar.

Uthyrning genererar ca 330.000SEK/år.

Missa inte chansen att förvärva denna exklusiva fastighet!

För intresseanmälan, kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Victor Gustafsson | Vix fastighetsförmedling

Läs mer hos mäklaren
Vix Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Victor Gustafsson

Vix Fastighetsförmedling AB
Mäklare Victor Gustafsson, Vix Fastighetsförmedling AB
+46730653922