Snöfågelgatan 22

Gustavslund, Helsingborgs kommun Se på karta

3 395 000 kr

3 595 000 kr -6 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Gustavspark
Om föreningen
Avgift
3 712 kr/mån
Driftkostnad
19 748 kr/år
Pris/m²
34 293 kr/m²

Gavelradhuset Ni inte vill missa! Pricka av punkt efter punkt på checklistan med trädäck och trädgård i soldränkt västerläge, biluppställningsplats vid huset och praktiskt förråd på tomten. Addera stenlagd uteplats på entrésida, attraktiva interiörval och två sovrum (med möjlighet till tre) är detta Ni kan flytta rakt in i och bo både bekvämt och billigt med låg driftskostnad.

Den smarta planlösningen erbjuder 99 kvm om två plan med två bra sovrum, mindre allrum, två helkaklade & stilrena badrum, klädkammare och inte minst praktisk tvättstuga. Vardagsrum och kök bjuder in till socialt umgänge i den öppna planlösningen och härifrån nås också trädäcket med markis och gott om plats för utemöbler och obligatorisk grill.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, padelhall, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Gustavspark - en omtyckt förening på bra läge!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Stellan Kjellsson

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Stellan Kjellsson, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
0707 91 95 70

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.