Lövsångarvägen 23

Ullna strand, Täby kommun Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2015
Förening
BRF Ullnapark
Om föreningen
Avgift
4 890 kr/mån
Driftkostnad
20 976 kr/år
Pris/m²
50 000 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING

+ Genomgående fint skick
+ Möjlighet till 4 sovrum
+ Naturnära
+ Förskolor och skolor inom gångavstånd

Välkommen till detta fantastiska tvåplansradhus beläget i det natursköna och eftertraktade området Ullna Strand. Här får du möjligheten att förvärva en bostad som inte bara är en plats att bo på, utan en livsstil i samklang med naturen och bekvämligheten av ett modernt hem.

På det nedre planet erbjuds bostadens sociala ytor där du först möts av en rymlig hall med anslutande skjutdörrsgarderober och golv i klinker. Vidare in i bostaden finner du ett ljust och luftigt kök med matplats. Köket är modernt och fullt utrustat med högkvalitativa apparater och generösa arbetsytor. Här är matlagning en glädje!
Intill köket ligger det rymliga vardagsrummet med stora fönster som släpper in naturligt ljus. Med en direkt utgång till den privata uteplatsen blir detta snabbt din favoritplats i hemmet. Uteplatsen är en perfekt plats för att njuta av trevliga grillkvällar, morgonkaffet eller för att bara koppla av. På den inhägnade gräsmattan ges utrymme för både de äldre och yngres intressen såsom lek och trädgårdsodling.
Det nedre planet erbjuder även ett praktiskt helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. För att ta vara på varje kvadratmeter har ett förråd skapats av utrymmet under trappan som leder till övervåningen.

På övervåningen finner du bostadens privata sfär. Här väntar tre rymliga sovrum, var och en perfekt utformad för vila och avkoppling. Möjligheten att skapa ett fjärde sovrum ger extra flexibilitet för din familj eller dina gäster. Här erbjuds även ett ytterligare helkaklat badrum.

Till bostaden hör ett externt förråd samt en parkeringsplats och en parkeringsplats i carport.

I natursköna Ullna Strand har du nära till naturen och grönområden för promenader och friluftsaktiviteter. Samtidigt är det enkelt att ta sig till stadens puls när du önskar det. Inom gångavstånd finner du förskolor och skolor samt goda kommunikationer.
Arninge Centrum når du inom en 5 minuters bilfärd där flertalet mat- och servicebutiker erbjuds.

Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska radhus i Ullna Strand.

Välkommen på visning - Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Täby & Danderyd

Kontakta mäklaren

Guy Wallster

Mäklarhuset Täby & Danderyd
Mäklare Guy Wallster, Mäklarhuset Täby & Danderyd
0705163100
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas