Häljenäsvägen 22E

Häljarp, Landskrona kommun Se på karta

3 590 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114 m²
Tomtarea
394 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
31 235 kr/år

Fastigheten som är fantastiskt beläget vid vackra Saxån har allt man kan önska! Vackert och unikt läge, med möjlighet att med egen båt ta sig hela vägen, vi den vackra ån, ut till sundet. Huset har genomgått löpande renovering de senaste åren med genomgående tidlösa och smakfulla materialval.

Säljarna förbrukade 10 531 KWh under år 2022.
Fiber finns.

Mycket bra planlösning där bottenvåningen innehåller hall med ingång till klädkammare under trappan, fräsch helkaklad toalett med dusch kombinerat med tvätt. Rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, altandörr ut till uteplats, trädgård och uterum i bästa solläge. Intill vardagsrummet finns ett sovrum, några i området har öppnat upp för att få vardagsrum i vinkel. Härligt kök med inredning från Ballingslöv med gott om förvaring, slitstarkt linoleumgolv, snygga takspots och bra maskiner.

Via den vitmålade trappan, klädd med skön och slitstark matta, kommer man upp till ovanvåningen som innehåller möblerbar hall med arbetshörna, snyggt helkaklat badrum med både bubbelbadkar och dusch, sovrum med stora takfönster och ingång till klädkammare samt ytterligare ett sovrum.

Genomgående vackert vitpigmenterat parkettgolv i ask och klinkergolv.

Den insynsskyddade och inhägnade trädgården är ljuvlig ,med plats för både lek och odling. Odlingslådor och svarta vinbärsbuskar. Traditionell torkställning finns. Stenbelagd altan med markis som är 5,6 meter bred och med 3 meters utfall, avskild yta med utedusch och rum för solstol.

2014 byggdes f d förrådet om till ett underbart uterum med vikdörrar ut mot trädäck, linoleumgolv, förvaring och öppet upp i nock. Dubbla trädgårdsförråd och utrymme för sopkärl på långsidan av huset.

Garage i länga med fjärrstyrd port och parkeringsplats i närheten av huset.
Båt ingår i köpet.

Fastigheten är perfekt beläget med några minuters gångavstånd till tågstationen och närhet till samhället Häljarp med bl a golfbana, skola F-9 och matbutik.

Hjärtligt välkomna på visning till detta härliga boende med unikt läge!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Eleonor Andersson Lööf

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Eleonor Andersson Lööf, Fastighetsbyrån Landskrona
070-981 59 27

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas