Öknavägen 225

Hällby, Eskilstuna kommun Se på karta

2 995 000 kr

3 195 000 kr -6 %
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109 m²
Tomtarea
290 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
48 318 kr/år

Smakfullt och välplanerat parhus i omtyckta och barnvänliga Hällby. 109 kvm fördelat över 2 plan om 4 rum och kök varav 3 st sovrum + inredd vind för ett extra rum! Mycket bra planlösning med fina umgängesytor på entréplan med kök, vardagsrum och uterum och samtliga sovrum samlade på övre plan. Ett helkaklat badrum per våningsplan och separat tvättstuga. Smidig uppvärmning via fjärrvärme och snabbt bredband med fiber!

Snygg och välkomnande entré med stenlagda gångar och ett altandäck i anslutning till framsidan. Här finns även ett praktiskt förråd. Rymlig och ljus hall, snyggt och modernt kök med matplats och helkaklat duschrum i anslutning till hallen. Rymligt vardagsrum som präglas av ett fint ljusinsläpp via breda fönsterpartier. Utgång till ett inglasat uterum som förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst. Övre plan nås via en trappa i hallen och erbjuder 3 bra sovrum varav det största med stor walk- in- closet. I anslutning till samtliga sovrum har man tillgång till helkaklat badrum. Vidare finns inredd vind med ett extra rum, utmärkt som kontor/gästrum eller bra förvaring.

Friköpt tomt om 290 lättskötta kvadratmeter med gräsytor, planteringar och flera uteplatser. Här går det alltid att hitta en plats i solen eller i svalkande skugga. Mycket omtyckt område med generösa lekytor på gräsmattor och lekplatser. Samfällighet där garage + p-plats ingår samt sophantering, snöröjning, sandning, skötsel av gemensamma ytor och kabel-tv.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Robert Almgren

Husrum Fastighetsmäkleri
Mäklare Robert Almgren, Husrum Fastighetsmäkleri
0704-509506