Dammevägen 20

Hälleviksstrand, Orust Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103,5 m²
Byggår
1988
Förening
HSB BRF Hällevik i Orust
Om föreningen
Avgift
6 447 kr/mån
Driftkostnad
10 440 kr/år
Pris/m²
14 444 kr/m²

Bo i det bohuslänska paradiset; det genuina kustsamhället Hälleviksstrand eller "Strana" som ortsbefolkningen säger om samhället som har anor från tidigt 1600-tal. Idag finns fortfarande bryggor och sjöbodar kvar samt den vackra stavkyrkan som uppfördes 1903-1904 och är den enda i sitt slag i stiftet och har få motsvarigheter i landet. Här upplever ni en äkta skärgårdsmiljö med stolslagen natur, närheten till havet med all dess bad- och båtliv och trevliga boende. I horisonten ser ni siluetten av Käringön, en unikt havsmiljö som skapar harmoni och glädje samt båttrafikens E6:a som ger ett spännande inslag. På din promenad i omgivningen kan du möta både rådjur och älg som fredligt betar i det gröna gräset.

Här erbjuder vi ett unikt och bekvämt boende med allt i ett plan. Lägenheten är belägen längst in i det välskötta området med välansade gräsmattor där robotklipparen går runt i sakta mak. Ett fint orangeri pryder sin plats som medlemmarna kan nyttja för sammankomster och ta ett parti boule på banan strax intill. Lägenheten har hela tre uteplatser där ni själva väljer om ni vill sitta i solen eller den svalkande skuggan. En välskött, rymlig och välplanerad lägenhet där badrummet är renoverat med klinker, kakel och bubbelbadkar. Trevligt kök med access till tvättstuga, ett härligt vardagsrum med utgång till insynsskyddad uteplats, tre rejält tilltagna sovrum och ett separat WC.

Välmående förening. Närhet till flera badplatser, två hamnar där ni har möjlighet att ha er båt och busshållplatsen som tar er vidare ut på ön och världen. Ett perfekt boende för er vill ha tillgång till trädgård och samtidigt bo riktigt bekvämt.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Orust