Nyproduktion

Fruktträdgårdsvägen 2

Hållsta, Eskilstuna kommun Se på karta

2 425 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Förening
BRF Hållsta Park
Om föreningen
Avgift
4 215 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
27 557 kr/m²
Nyproduktion

Här ges möjlighet att redan under sommaren/hösten 2022 flytta in i ett nybyggt par- eller radhus i bostadsrättsform. Samtliga hus är i ett plan, har egen parkering i anslutning till entrén, har en egen terrass samt en rejäl tomt för lek, planteringar eller odlingar. I ett plan ges utrymme till hela familjen med både sociala ytor och privata sovrum. Helkaklade duschrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Här finns utrymme för en ung, växande familj eller ett äldre par som söker ett bekvämt, fullt utrustat boende i ett plan. Några av enheterna har altan med pergola och glas och några enheter har, utöver en vanligt parkeringsplats, även carport..

Här erbjuds vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Hållsta Park andas skandinavisk arkitektur för den sociala familjen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla.

Hållsta är ett lugnt, barnvänligt och naturskönt beläget litet samhälle ca 10 km söder om centrala Eskilstuna. I Hållsta finns skola (åk 1-6), förskola, sporthall och elljusspår. Sörmlandsleden, som bjuder på vandring i vacker, Sörmländsk natur. Ett par hundra meter från tomterna har man Hållsta badplats om man vill sola och bada. I närbelägna Skogstorp finns ytterligare 3 förskolor och skola med förskoleklass och ända upp till årskurs 9. Med bil tar det endast ca 10 minuter in till centrum och det finns även bra bussförbindelser. Här bygger vi ett Hållsta för alla åldrar!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Kontakt

Henrick Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mäklare Henrick Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna