Nyproduktion

Ingrid Marievägen

Hälltorp, Trollhättan Se på karta

2 420 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Avgift
4 640 kr/mån
Pris/m²
22 617 kr/m²
Nyproduktion

Nu finns det bara två bostäder kvar här i Pomologen! Ta chansen att flytta till nybyggt här i Trollhättan! Just nu bygger vi radhusen i Hälltorps Gård. Här kan du flytta in i ett hus på 107 kvm under hösten 2020.

I Hälltorps gård får du det bästa från två världar, du har böljande åkermark, promenadstråk och natur runt knuten – samtidigt som du har nära till matbutiker, lekparker, skolor och förskolor. Är det storshopping som lockar så ligger Trollhättan centrum bara några minuter bort.

Välkommen in i en ljus och trivsam bostad där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor i entréplanet. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och härliga stora bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö. Från vardagsrummet kommer du ut på en härlig uteplats med trädäck. På nedervåningen finns också en WC/Dusch med tvättmaskin och torktumlare.

På övervåningen finns den privata delen med två sovrum och en mysig läshörna. Här finns även ett badrum, en klädkammare och ett allrum som vid behov kan göras om till ännu ett sovrum. Från allrummet kommer du ut på en liten trivsam balkong med utsikt över kvarteret.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige