Högsbacksgatan 17

Harvestad, Linköping Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Byggår
2014
Förening
BRF BoKlok Gripen
Om föreningen
Avgift
4 950 kr/mån
Driftkostnad
24 000 kr/år
Pris/m²
26 806 kr/m²

Här välkomnas du till ett familjärt och naturnära bostadsrättsradhus som byggdes 2014. En välplanerad radhusdröm på fyra rum och kök med modern utrustning, smarta förvaringslösningar och lättmöblerade rum. Det tilltalande hörnläget bidrar till en rymlig och trivsam boendemiljö med generös trädgårdstomt och bra solläge.

Här finns ett rymligt och mysigt vardagsrum samt ett modernt, välplanerat och socialt kök. Lägenheten har tre sovrum och badrummen är helkaklade och funktionella. Genomgående ekparkettgolv i alla rum och fräscha ytskikt.

Radhuset har ett attraktivt läge nära det bästa Linköping har att erbjuda och är perfekt för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö! Till Landeryds golfbana är det en kort promenad och ni når lika enkelt och snabbt Harvestads handelsområde med dess utbud av butiker. Det finns även en helt nyöppnad träningsanläggning en kort promenad bort.

Här bor du vid ett av Harvestads trevligaste lägen. På bekvämt avstånd återfinns såväl skolor som förskolor och kommunikationerna med övriga staden är mycket goda.

Tillfälle att ta vara på. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping