Högsbacksgatan 57

Harvestad, Linköping Karta & restider

2 495 000 kr
RadhusRadhus

Välkomna till ett mycket trivsamt och påkostat radhus om 100 välplanerade kvadrat. Här bjuds det på stora fönster och en takhöjd på ca 2.5 m som tillsammans skapar en härlig rymd i bostaden. Här bor ni i ett nästintill nytt radhus från 2018 med rätt solläge på trädgården. Trädgården och uteplatsen ligger med ett skyddat läge med fin utsikt mellan radhuslängorna mittemot och erbjuder många härliga soltimmar.

Radhuset är fördelat på två plan med kök, vardagsrum, duschrum och groventré/tvättstuga på entréplan samt mer privata rum på övre plan så som tre sovrum, klädkammare och ytterligare ett duschrum. Båda duschrummen är helkaklade och även tvättstugan/groventrén har snyggt och påkostat klinker på golvet. Kök och vardagsrum skiljs av med vägg med en stor öppning med dubbeldörrar (skjutdörrar), vilket är mycket praktiskt samtidigt som det ger ett fint ljusflöde med den breda öppningen. Det vita, stilrena köket är från kvalitativa HTH med vitvaror från Siemens och tillbyggt med extra skåp- och bänkförvaring. Köket erbjuder generösa ytor med plats för matbord lagom för sex personer eller fler. Både kök och vardagsrum har utgång till den härliga uteplatsen. På husets entrésida finns en mindre stenlagd uteplats med plats för ett caféset. Genomfartstrafiken i området är begränsad och bilarna har sin egen plats i gemensam carportlänga. Resultatet blir en lugn och trygg plats med utrymme för barnens lek.

Harvestad är ett nytt område, nära stadsdelen Ullstämma och södra Hjulsbro i södra Linköping. Här finner ni ekskog och hagar inpå knuten. Landeryds hembygdspark ligger precis i närheten, precis som Landeryds golfklubb, som har tre natursköna banor att välja mellan. Här finns även ett helt nytt Friskis och Svettis. I området finns flera affärer med bl.a. mataffären Östenssons med post- och apotekservice, Blomstertorget och pizzeria m.m. I området finns även bra kommunikationer med buss och cykelförbindelser in till city. Här i Harvestad finns förskolor, två skolor och lekplatser - perfekt för barnfamiljen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
100 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 174 kr/mån
Driftkostnad
18 600 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet
Förening
BRF Harvestads Höjd i Linköping
Om föreningen
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Högsbacksgatan 57 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 495 000 kr
Driftkostnad
18 600 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Harvestads Höjd i Linköping

Antal lägenheter
32
Registreringsår
2016
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 432
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 38 dagar sedan, den 13 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips