Remontgatan 8

Hässelby Gård, Stockholm Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
184 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
28 751 kr/år
Antal besök
3 789
Dagar på Hemnet
11

Inflyttningsklart boende med en stark känsla av hemtrevnad innanför ytterväggarna. Spännande och populär planlösning med de fyra halvplanen. Det inbjudande köket ligger på entréplanet. Extra djupa bänkskivor i granit, stänkskydd och vitvaror i rostfritt ger tillsammans med handtagsfria vita luckor ett stilrent och sobert intryck, det mörkbetsade golvet och framtagen tegel vid skorsten står för det rustika.

Nedåt finner vi ett lyxigt renoverat badrum med duschplats, badkar på tassar, vägghängd toalett och bred handfatskommod. Uppåt finns ett halvplan inrymmande 2 bra sovrum, toalett som kan inredas med dusch samt översta planet med stort vardagsrum med fungerande öppen spis, här finns också möjlighet för ytterligare sovrum om så önskas.

Trädäck finns på båda sidor om huset, morgonkaffet inmundigas med fördel solen som sällskap på baksidans österläge. Innanför källartrappan finns också husets gästrum. Lejonparten av tomten ligger på framsidan med soligt västerläge, ett stort insynsskyddat trädäck ansluter till köket och är ett givet tillhåll för sommarens stora grillfester.

Bergvärme installerades 2011, driftkostnaden blir oslagbar, där nuvarande ägare endast förbrukat 5923 kWh/år!

Du som pga rådande Corona-omständigheter önskar en privat visning kontaktar Niclas Holmberg på 0707-338129 eller [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Vällingby

Visningstider

  • 1
    jun
    Idag kl. 17:30–18:00
    Bokad visning. Anmäl dig på mäklarens hemsida. Ring för privat visning.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.