Salviagatan 14

Höganäs, Höganäs kommun Se på karta

2 675 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Sågcrona
Om föreningen
Avgift
4 769 kr/mån
Driftkostnad
14 664 kr/år
Pris/m²
23 884 kr/m²

Välkommen till underbara Höganäs - centralorten i vår kära Kullabygd - och detta trevliga radhus i ljus & vacker New Englandstil med närhet till allt vad staden har att erbjuda!

Entréplanet med en halvöppen planlösning är fördelat på ett rymligt vardagsrum, HTH-kök med matplats, helkaklat badrum samt tvättstuga med hög standard. Från vardagsrummet når du uteplatsen och din trivsamma trädgård.
Hela ovanvåningen är den privata sfären med sina 3 sovrum (varav det ena kan delas upp i två) och helkaklat badrum med badkar. Huset är rymligt och lättmöblerat då det inte finns några sneda takvinklar.

Alldeles i närheten finns skola till barnen, mataffär, fritidssysselsättningar, hav & bad och allmänna kommunikationer; Således ett härligt boende för ett enkelt leverne såväl inom- som utomhus. Trädgårdstäppan är lättskött och inhägnad med uteplats för solhäng och grillkvällar. Flera odlingslådor gör det till en fröjd att odla grönsaker & örter eller vackra dahlior och annan blomsterfägring.

Bilen ställs på egen uppfart som är förberedd med el-bilsladdare och cyklar, gräsklippare och dylikt förvaras enkelt i förrådet.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Kontakta mäklaren

Patrick Magiera

Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
Mäklare Patrick Magiera, Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
+46733589904