Storgatan 28B

Höganäs, Höganäs kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
317 m²
Energiklass
G

På centralt läge alldeles intill Tivolihuset ligger detta vackra parhus med all sin charm såväl inne som ute. Dagens ägare är kock och kreatör, vilket genomsyrar hela boendekänslan och dess funktion. köksmiljön är en ren fröjd och det genuina, ljusa och rustikt romantiska genomsyrar hela bostaden! På fastigheten ryms förutom bostadshus även ett stort garage med garagedel och fd lägenhet, numera delvis under upprustning. Här bor man mycket energieffektivt med luft/vattenburen uppvärmning och täljstenskamin som komplement.
Bostadshuset erbjuder en charmig glasveranda och en rymlig entréhall med trapp mot övre plan samt badrum. I dess förlängning finner man kök med härlig utsikt över innergården samt groventré och ett rum för klädvård, alt sovrum för den som önskar. Självklart finns här även ett sällskapsrum, ljust och rymligt med täljstenskamin, synliga bjälkar och högglans lackerad takpanel som får solens strålar att dansa i rummet!
Ovan trappan har man 2 sovrum, eller som dagens ägare använder det, ett sovrum och ett stort rum för kreativitet. Härifrån nås också den gemensamma balkongen som delas med grannen, en otroligt mysig plats utmed ett av de rörliga och grönskande stråken i Höganäs centrala delar.
Det stora garaget rymmer enkelt 2 bilar på längs eller ett rejält verkstadsutrymme om så önskas. Lägenheten har egen luftvärmepump och ovanplanet har synliga hanbjällkar och ett vackert rustikt furugolv. Här finns 2 fina sovrum och en möblerbar trapphall för läshörna eller kontor. Entréplanet har en vacker spiraltrappa i järn samt braskamin (ej i bruk) i entréhallen, vidare finner man här ett trevligt helkaklat badrum och ett köksutrymme där mycket av grovjobb/avlopp etc är färdigställt men ytskick och inredning kvarstår. Men har absolut potential till att bli en riktig pärla till bostad för gäster eller uthyrning!

Viktigt att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart för er innan budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Kontakta mäklaren

Conny Holst

Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
Mäklare Conny Holst, Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
+46702350116

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.