Nyproduktion

Klapperstensvägen 7B

Horns strand, Västerviks kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2022-2023
Avgift
4 224 kr/mån
Pris/m²
29 950 kr/m²
Nyproduktion

Välkomna till ett nytt typ av boende i Västervik, Brf Horns Strand!
Modern design med närhet till hav och natur, här byggs nya arkitektritade bostadsrättshus i form av radhus och parhus. Där skärgården börjar är också startpunkten på en annan dröm och ett nytt boende. Smarta planlösningar, robust enkelhet och renodlade materialval i sober färgskala gör dessa träkonstruktioner till en del av den vackra platsen.

Med ett fantastiskt läge i Hornslandets vackra skärgårdsmiljö ligger denna nya lilla stadsdel, vi kallar den Horns Strand. Området byggs under de närmaste åren ut i fyra etapper om 20-25 bostäder i vardera. Upplåtelseformen för bostäderna är bostadsrätter och varje etapp motsvarar en egen bostadsrättsförening. I mitten av de gröna kvarteren anläggs dessutom plats för umgänge och lek samt utegym.
Runt omkring området, insprängt i bebyggelsen, finns vacker tallskog och du bor med närhet till vattnet på två sidor, såväl hav som sjö. Inom kort avstånd finns fina badmöjligheter. Längs Hornsvägen finns upplyst cykelbana ända in till centrum.

Vi tror att du vill bo långt bort men ändå centralt, i skogen och vid havet, på marken och i en lägenhet, högt upp och längst ner, rymligt och effektivt - modern arkitektur och samtidigt enkelt!

Denna modell har 100 kvm boarea med 2-3 sovrum och är dessutom upplyft en nivå för att kunna ha en carport under byggnaden. Varje lägenhet har en egen huskropp med direktingång och egen trädgård.

I Brf Horns Strand vill vi skapa ett boende som känns lite halv-urbant, en grannskap som delar gata och skapar ett socialt sammanhang lite som i en by. Varje bostad har en mer social sida och en mer privat. En egen mindre tomt skapar en privat utemiljö och runt området finns gott om natur att vistas i.

Varmt välkomna att höra av er för att få veta mer!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Kontakt

Erica Bergstedt

Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Mäklare Erica Bergstedt, Svensk Fastighetsförmedling Västervik
076-0121308