Beckasinvägen 15

Jonstorp, Höganäs kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99,7 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Optimalahem i Jonstorp Två
Om föreningen
Avgift
4 965 kr/mån
Driftkostnad
21 528 kr/år
Pris/m²
29 037 kr/m²

Ett läckert boende fördelat på ca 100 kvm i ett plan med egen trädgårdstäppa som vetter i ett behagligt nordost läge, bekväm uppfart precis utanför dörren samt ett bra förråd för diverse trädgårdsredskap och möbler.

För snart 4 år sedan stod föreningens 12 radhus klara och området är nu i stort sätt färdiguppfört. I området finner vi blandad trevlig bebyggelse med både 1- & 2-planshus i diverse former som skapar en gemytlig känsla till byn.

Bostaden i sig är otroligt väldisponerad och erbjuder hög klass rakt igenom. Detta moderna hem är inte bara smakfullt det är även väldigt socialt och erbjuder fina härliga sällskapsytor med öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Från det vita stilrena köket har man utgång till bostadens baksida med en trivsam uteplats i öst och en mindre trädgårdstäppa som ebbar ut mot omgivningens grönytor precis invid. För de som drömmer om ett uterum är uteplatsens hörna perfekt för detta och något som även föreningen diskuterar bland medlemmarna just nu.

I övrigt finner vi två bra sovrum (möjlighet till tre finns), ett större badrum med en lyxig tvättavdelning, gästtoalett och goda förvaringslösningar. Detta är helt klart ett boende för den kräsne!

Här omgärdas man av dagis, lekplatser, multiarena, vackra promenadstråk och naturreservat, havet på 5 minuters gångavstånd och närlivs bara några minuter bort. Ett mycket trevligt bostadsområde med underbar arkitektur och vackra villor.

Varmt välkomna att boka visning med oss på 3etage!

Läs mer hos mäklaren
3Etage i Höganäs AB

Kontakta mäklaren

Hannah Kjell

3Etage i Höganäs AB
Mäklare Hannah Kjell, 3Etage i Höganäs AB
0735179336

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.