Nyproduktion

Juvansbo 42 B

Juvansbo, Uppsala Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Biarea
7 m²
Avgift
3 785 kr/mån
Driftkostnad
25 980 kr/år
Pris/m²
23 102 kr/m²
Antal besök
3 757
Dagar på Hemnet
20
Nyproduktion

Här i Juvansbo byggs 39 moderna bostadsrätter signerade Pietsch arkitekter. Väldisponerade hem som är 108 kvm eller 124 kvm, har 3-5 sovrum, pris från 2 495 000 kr och månadsavgift från 3 785 kr.

Uppsalas nya livsstilsboende hittar du i en helt unik natur bara åtta minuter från Uppsalas myllrande stadsliv.

Mittenlägenheter är 108 kvadratmeter stora, med tre sovrum som standard. För den som vill bo större erbjuds gavellägenheterna, med sina 124 kvadratmeter och med hela fyra sovrum som standard. I gavellägenheterna finns valet att på ovanvåningen välja ett större badrum på 9,3 kvadratmeter i stället för standardstorleken 5,5 kvadratmeter. Det större badrummet leder till att det på ovanvåningen blir tre sovrum i stället för fyra. Badrummen är smakligt utformade med inredning från INR och Tapwell. Köken är Svanenmärkta och kommer från Electrolux Home Sentens.

Juvansbo ligger med ett bra pendlarläge för den bilburne då man har nära till E4:an påfart. Härifrån in till Uppsala tar det drygt 15 minuter och Gränby köpcentrum nås på ca 10 min. Busshållplats finns även i närheten (nr 103). I närliggande Björklinge har du tillgång till affär, flertalet förskolor, låg- och mellanstadieskola, högstadium, fritidsgård sam idrottsföreningar med flera aktiviteter så som fotboll, längdskidor, ishockey, innebandy och tennis. Vid Långsjön, en av Upplands finaste badsjöar, erbjuds en mycket trevlig badplats med fin sandstrand och här finns kiosk, omklädningsrum, toaletter och badbryggor. På vintern ges här möjlighet till skridskoåkning, längdskidåkning och intill badet ligger även en skidbacke med lift som är öppen när vädret tillåter.

Läs mer om bostaden
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB