Kommande

Tumultgränd 66

Kälvesta, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114 m²
Tomtarea
168 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
33 978 kr/år
Kommande

Med ett optimalt läge i Kälvesta är detta en fullträff för hela familjen! Ett löpande renoverat radhus i tvåplan om 114 kvm på friköpt tomt! Från vardagsrummet på entréplan kan du blicka ut över den lugna innergården och lekplasten där områdets alla barn ofta leker. På detta plan i anslutning till vardagsrummet även ett rymligt kök med matplats, förvaring under trapp samt helkakalt badrum med dusch. En trappa upp på övre plan tre stycken rejäla sovrum, klädkammare och helkaklad badrum/tvättstuga.

Vid husets huvudentré möts du av ett stort altandäck i anslutning till det externa på förrådet. På husets baksida även där ett altandäck samt en plan gräsmatta som vetter mot den fina lekplatsen som är helt inbäddad i grönska under sommarhalvåret.
Tillhörande garage i länga samt gästparkering i området.

Kälvesta är ett barnvänligt område med närhet till både Björnbodaskolan och omtyckta Sörgårdsskolan F-6 som kan nås från bostaden till fots utan att behöva korsa någon bilväg. Intill ligger dessutom Hemköp samt busshållplats som tar dig till Spånga Station på nolltid! Affärscentrum finns i både Vällingby Centrum och Spånga Centrum!

Kälvesta är verkligen en idyll för barnfamiljen - varmt välkommen på visning!

Säljaren berättar:
”Vi kommer sakna detta lugna, trygga område med många barnfamiljer och trevliga, hjälpsamma grannar när vi nu flyttar hem till Karlstad för att vara nära familjen. Läget har varit perfekt för oss med barn som kan springa ut till lekplatsen precis utanför. Dessutom finns en fantastisk förskola endast tre minuter bort och en skola ännu närmre som man enkelt tar sig till utan att behöva korsa en enda bilväg. Detta har varit ovärderligt för oss under småbarnsåren.”

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

Kontakta mäklaren

Camilla Alfredsson

Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
Mäklare Camilla Alfredsson, Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
+46701090527

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.