Murhammarvägen 11B

Kareby, Kungälvs kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Tomtarea
360 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
29 260 kr/år

Nu har ni chansen att förvärva ett välplanerat parhus om två plan och tillhörande trädgård i ett familjevänligt område. Entréplan erbjuder kök, vardagsrum och ett badrum med dusch. På övre plan finns det två sovrum och ett allrum som enkelt kan byggas om till ett sovrum. Här har ni goda möjligheter att sätta er egen prägel och forma det hem ni själva vill ha. Det finns ett utomhusförråd med invändig el och utvändig el. Det går även att förvara i villans vind.

Under sommaren kan ni njuta av ekologiska jordgubbar från det egna jordgubbslandet och det finns även ett köksträdgårdsland där ni kan odla era egna ekologiska kryddor och grönsaker.

Kareby förskola som är nybyggd 2019 och Kareby skola för årskurs 1-6 ligger på 5 minuters gångavstånd. Även mataffären Tempo som är nybyggd 2021 ligger på 5 minuters gångavstånd. Det finns även två stycken lekplatser, den ena med 2 minuters gångavstånd och den andra med 5 minuters gångavstånd. Området är en dröm för barnfamiljer, barnen kan leka och cykla på gatorna i villaområdet utan att man behöver oroa sig.

Kongahälla köpcentrum stod klart under 2019 och erbjuder flertalet butiker och restauranger. I centrum finns även träningsanläggningar, trevliga smågator med butiker och caféer samt goda kommunikationer. Kollektivtrafiken går enkelt från resecentrumet och härifrån är det enkelt att färdas in till Göteborg eller ut till skärgården.

Den populära orten Kareby expanderar och det byggs mycket nytt.

Läs mer hos mäklaren
Ny vy Mäklare

Kontakta mäklaren

Sebastian Stojanovic

Ny vy Mäklare
Mäklare Sebastian Stojanovic, Ny vy Mäklare
0734-343479
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020