Citronvägen 35

Knivsta, Knivsta Karta & restider

2 995 000 kr

3 195 000 kr -6%

RadhusRadhus

I omtyckta Västra Ängby finner ni detta suterrängradhus i två plan med privat och grönskade trädgård! Detta är en bostad för hela familjen att trivas i.

Bostaden erbjuder en väl tilltagen hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt och välutrustat kök med plats för större matgrupp. På entréplan finns ett helkaklat badrum i stilrent utförande som renoverades under 2019. Ytterligare ett badrum utrustat med badkar finns på det nedre planet. Från hallen samt köket nås bostadens vardagsrum med utgång till den möblerbara balkongen. Vidare finner ni tre sovrum, ett större förrådsrum som idag används som extra sovrum, tvättstuga samt klädkammare. Ytterligare förvaringsmöjlighet finns i ett förråd i anslutning till entrén. Till bostaden hör även ett garage med plats för en bil samt övrig förvaring.

Från det nedre planet nås bostadens gröna och vackra trädgård med större trädäck. Med omslutande häck skapas här en privat och insynsskyddad utemiljö för hela familjen.

Som boende i Västra Ängby har ni flertalet förskolor endast ett stenkast från bostaden. Även lekpark samt Knivstas folkpark Ängby Park finns inte långt i från bostaden. Till Knivsta centrum med dess bredda utbud tar ni er med lätthet både med cykel eller bil. Här erbjuds all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. För dig som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta station tar du dig vidare till Stockholm Central på 29 minuter och till Uppsala Centralstation på 10 minuter. För dig som pendlar med bil tar det dig endast ett par minuter från bostaden till E4:ans påfarter. I Knivsta finns flertalet skolor och förskolor. Vidare finner ni Valloxen med sin uppskattade badplats, elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
115 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
206 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
42 540 kr/år
Byggår
1979
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Citronvägen 35 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr
Driftkostnad
42 540 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 641
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 32 dagar sedan, den 16 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips