Uttervägen 12

Kungälvs kommun Se på karta

3 590 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Uteplats
Ja
Avgift
5 909 kr/mån
Pris/m²
35 545 kr/m²

Avgiftsfritt för dig som köper denna bostad i 12 månader, bekostas av säljaren.

Klassiskt vitmålat och Svanenmärkt hus (Grönt Bolån) på 101 kvadratmeter. Smart planerat med gott om plats för hela familjen. Tomtarea om 130 kvm med trevlig altan med grillmöjligheter - perfekt solläge - endast ca 20 minuter från centrala Göteborg!

Den välkomnande hallen har en praktisk garderobsvägg och ligger precis intill entrévåningens badrum med dusch. Fortsätt rakt fram för att komma till det öppna vardagsrummet med dörr ut till uteplatsen. Till vänster finns kök, matplats och tvättstugan med egen grovingång. På övervåningen finns husets tre sovrum, ytterligare ett badrum, här med badkar, samt ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum. Barnvänligt område med flertalet lekplatser och närhet till förskola och skolor i närområdet.

I familjeidyllen Kareby Äng finns gott om plats för lek och bus. Här finns träd att klättra i, plats att sparka boll och flera lekplatser med gungor, klätterställningar och annat skoj. Ett grannskap med modern Bullerbykänsla växer fram, där barnen kan springa fritt bland hallonbuskar och äppelträd.

Observera att det endast är privata visningar utav detta hus - kontakta mäklaren direkt vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Göteborg

Kontakta mäklaren

Simon Svedlund

Svenska Mäklarhuset Göteborg
Mäklare Simon Svedlund, Svenska Mäklarhuset Göteborg
070 077 04 77