Östra stationsgatan 16

Kvarnby, Malmö kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1986
Förening
Riksbyggen BRF Malmöhus nr 52
Om föreningen
Avgift
7 243 kr/mån
Pris/m²
31 198 kr/m²
Antal besök
4 026
Dagar på Hemnet
6

Nu ges möjligheten att bo på en oerhört eftertraktad adress i Kvarnby! Här möts ni av ett 2-plans radhus om 96vm och 4 rum på en lugn och familjevänlig gata. Ett boende med utsökta materialval och optimerad planlösning som helrenoverats under 2020/2021 med alla tänkbara bekvämligheter. På nedervåningen finns de rymliga sällskapsytorna i form av kök och vardagsrum, medan den privata ovanvåningen huserar de 3 sovrummen samt ett badrum.

Genomgående för hela bostaden är dess ljusa ytskikt, parkettgolv samt fina ljusinsläpp som möjliggörs av generöst tilltagna fönsterpartier vända mot bostadens två väl tilltagna uteplatser.

Till radhuset hör dessutom två separata uteplatser på vardera sida. Baksidan rymmer trallbelagd uteplats med rum för matbord och loungemöblemang i solsäkert västerläge tillsammans med en rymlig gräsyta omgärdad av tujor. På framsidan finner vi också en generöst tilltagen trallbelagd uteplats omgärdad av insynsskyddande plank med utgång till bostadens carport samt förråd.

I kvarnby bor du inte bara nära naturen, utan med närhet till flertalet skolor och förskolor och ytterligare rekreationsområden så som Husie mosse samt Bulltoftaparken. I närheten finns Toftanäs och Bulltoftas kommers, och närheten till ringvägarna gör att du inte bara snabbt tar dig in till Malmö centrum, utan även kringliggande kranskommuner.
En bostad som måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Malmö

Kontakta mäklaren

Katarina Bajric

MOHV Malmö
Mäklare Katarina Bajric, MOHV Malmö
0761-76 00 20

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.