Eric Börjessons väg 32

Kviberg, Göteborgs kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
318 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
39 637 kr/år
Antal besök
2 372
Dagar på Hemnet
8

År 2004 flyttade nuvarande ägare in i detta nybyggda hus och område efter att noga ha valt ut det hus i området de helst önskade. Ett trivsamt parhus med praktisk och trevlig planlösning samt ett fint läge mot lekplats och gemensam grönyta på bostadens baksida. På husets utsida erbjuds både altan i soligt läge samt gräsmatta vilken bjuder in till barnens lek. Det finns plats för två bilar på uppfart och i carport och intill denna finns ett vidbyggt förråd vilket byggdes ut och isolerades år 2016.

Väl inne i bostaden erbjuds en välplanerad och trivsam planlösning med goda sällskapsytor. Köket är funktionellt och blir en naturlig plats att samlas på. Intill köket ligger vardagsrummet där möjlighet till öppen planlösning finns. Sovrummen är tre till antalet där samtliga är belägna på det övre våningsplanet. Möjlighet till ett ytterligare sovrum finns intill köket, se alternativ planlösning. De tre sovrummen har närhet till praktisk klädkammare och badrum med badkar. Badrum finns på båda våningsplanen varav det på entréplan har dusch. Från köket och via egen ingång nås en separat tvättstuga. Bostaden värms upp via fjärrvärme.

Som boende i Kviberg bor du i ett expanderande område som tillsammans med Gamlestaden på sikt kommer att kopplas ihop med Göteborg centrum och Göta älv. i SKF:s gamla lokaler i Gamlestaden finns planer på att bygga ett handelsområde med butiker, saluhall, restauranger och lägenheter. Idag finns service både i Kortedala, Kviberg, Utby och Munkebäck. För den aktiva finns exempelvis i Kvibergs regementsområde ett stort klättercentrum, utegym, hinderbana samt Sveriges största multisportsarena, Prioritet Serneke Arena. Som boende har du även naturen runt knuten med fina promenadstråk, lekplatser, badplats och nybyggt utegym inom gångavstånd. I Från bostaden finns goda kommunikationer till Göteborg centrum. Med bil når du Göteborgs centralstation på ca 10 minuter och inom promenadavstånd nås spårvagn som tar dig till centrala Göteborg på ca 15 minuter.

Varmt välkommen till ett bekvämt boende att flytta in och trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Partille

Kontakta mäklaren

Linnea Nilsson

Bjurfors Partille
Mäklare Linnea Nilsson, Bjurfors Partille
0733737460

Visningstider

  • 21
    sep
    Tis 21 sep kl. 16:30–17:30
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.