Inspelsgatan 2-8

Lanna, Lekeberg Karta & restider

1 825 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Äntligen är det dags för ett nytt spännande bostadsprojekt med ett riktigt bra läge i attraktiva Lanna! Nu saluförs 15 välplanerade och moderna bostadsrättsradhus med hög standard fördelat på 4 huskroppar. Här kommer ni bo med rogivande omgivningar vid en av Sveriges bästa golfbanor med restaurang, relax, gym och pizzeria! Boytan på 120 kvadratmeter fördelas över två plan med fantastiska sällskapsytor på husets entréplan - ett härligt och ljust vardagsrum med matplatsdel och med delvis öppen planlösning mot det fullutrustade köket. Här finns också ett rymligt helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. På husets övervåning finns familjens privata ytor med tre bra sovrum, ett extra allrum som vid behov kan göras om till ytterligare ett sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar.

Genomgående hög standard i hela bostaden med ekparkett, målade väggar, kvalitétskök och vitvaror. Skön golvvärme finns på hela entréplanet. Vissa val av till exempel kakel och klinkers kommer att kunna göras av köparna.
Fantastiska utomhusytor med stor altan om hela 14,6 kvadratmeter på husets baksida med underbara omgivningar mot golfbanan. Husen säljs med grovplanerad baksida och grusad framsida.
Ett förråd hör till varje bostad och parkeringsplats kommer finnas vid husets framsida.

I projektet kommer det byggas:
8 st radhus med gavelläge – pris 1.825.000 kr
7 st radhus i länga – pris 1.750.000 kr
Beräknad inflyttning december 2019 – januari 2020.

Välkomna att lämna er intresseanmälan till Andreas på Bjurfors redan idag!

Lanna är beläget ca 2 mil väster om Örebro och ca 3 mil öster om Karlskoga. Området är i en mycket expansiv fas då kommunen nyligen uppfört en tillbyggnad på den befintliga skolan samt nyproduktion av en bollhall som blev färdigställd sommaren 2015. Skolan är från årskurs F-6. I Lanna finns också 6 förskoleavdelningar. Mellan årskurs 7-9 går skolskjuts till Fjugesta där högstadiet finns.
I Lanna finns Lanna Lodge golf resort och bedöms vara en av Sveriges bästa golfanläggning. Där finns en 18-hålsbana, restaurang, hotell med 30 rum, spa och gym.
Det finns många fritidsaktiviteter för barn och vuxna i Lanna. Lekebergs IF har sin klubblokal intill skolan och de har verksamhet inom fotboll, gymnastik, zumba och mountainbikesektion. Vidare finns Lanna ponnyridskola som bedriver ridskoleverksamhet. Lanna Lodge har golfskolor för både barn och vuxna och gymmet har pass med spinning, cirkelträning och yoga. Sommartid finns badgruvan som är en populär badplats och runt gruvan finns ca 4 km mountainbikeleder. Strax väster om Lanna ligger Sälvens naturreservat där fina promenadstråk finns och Svartån som rinner. I "centrum" har det öppnats en bokhandel med caféverksamhet.
Det är också nära till Kilsbergen som erbjuder mountainbike- och vandringsleder, längskidspår, Ånnaboda med camping, restaurang, fiske- och badmöjligheter i Ånnabodasjön, Storstenshöjden med 3 slalombackar och Garphyttans nationalpark.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
120 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 995 kr/mån
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Inspelsgatan 2-8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 825 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 218
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 113 dagar sedan, den 3 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips