Åkerhielms väg 49B

Margretelund, Österåkers kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Förening
BRF Tråsättrahöjden
Om föreningen
Avgift
5 774 kr/mån
Driftkostnad
22 160 kr/år
Pris/m²
37 181 kr/m²

Fint nybyggt parhus från år 2022 i modern stil med två uteplatser en parkeringsplats och låga månadskostnader.

+ Högt och ogenerat läge
+ Ingen genomfartstrafik
+ Elbilsladdare installerad
+ Stor markis över uteplatsen
+ Låga driftkostnader, sophämtning, p-plats samt fiber ingår i månadsavgiften!
+ Sol från morgon till sen kväll
+ Extra stor altan om 18 kvm på baksidan
+ Badrum på varje plan (2 plan)
+ Stort utomhusförråd

I en del hus känner man sig alltid välkommen, det är helt naturligt att bara kliva in och slå sig ner. Detta är ett sådant hus. Från hallen löper en siktlinje rätt genom huset och ut genom de härliga fönstren. Tillsammans med stora glaspartier sätter siktlinjen stämningen, här finns en känsla av frihet. Något som den öppna planlösningen också bidrar till.
Insidan är medvetet avskalad för att skapa lugn och ge all uppmärksamhet åt naturen utanför. Det syns att arkitekten har haft öga för detaljer och en förkärlek för rena, raka linjer. Rummen präglas av en självklar enkelhet. Genomtänkta materialval, lugna färgskalor och naturmaterial. På entréplanet finner du husets kök och vardagsrum, med full access till den stora altanen med sitt ypperliga läge där du njuter både av morgonsol som kvällssol. På bottenplanet finns också ett av husets ena badrum med dusch, samt ett förråd i anslutning till hallen. På övre plan finns det 3 stycken sovrum, varav de ena sovrummet har en walking closet och är lite större än de övriga sovrummen. Badrummet känns lyxigt, och här finns badkaret, för den som älskar att bada. Även på övre plan finns ett förråd.
Ägaren har bekostat och låtit installera en laddbox till elbilen, som ingår vid försäljning.

Gillar du att vandra så är Trastsjöskogen att rekommendera, här finns det ett milslångt vandringsspår, här kan du gå över plankbroar över träskmarker och en naturlekplats gör skogen extra spännande att besöka. Är du badsugen kan du besöka insjöbadet vid Valsjön, då behöver du gå en kort promenad genom skogen från parkeringen vid Kolgärdet. För den som gillar att springa finns det flera fina spår precis bakom husknuten.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Åkersberga

Kontakta mäklaren

Désirée Tengberg

MOHV Åkersberga
Mäklare Désirée Tengberg, MOHV Åkersberga
0707415829

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.