Nyproduktion

Duvklinten 40

Margretelund, Österåkers kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
132 m²
Avgift
4 156 kr/mån
Pris/m²
34 053 kr/m²
Antal besök
1 274
Nyproduktion

Endast två bostäder kvar!
Varmt välkomna till Brf Valsjö Park Med ett naturnära läge erbjuder nyproduktionsprojektet på adress Duvklinten 32-44 moderna och eleganta bostäder på bekvämt avstånd till förskolor och skolor. Projektet består av 16 stycken radhus med optimalt planerad yta kombinerat med smakfullt utvalda materialval med hög kvalité som ger dig extra mycket bovaluta för pengarna. Husen byggs i sten med gjutet bjälklag vilket ger en hög stabilitet samt god värme- och ljudisolering. Det är förberett för AC i både vardagsrummet på entréplan och stora sovrummet mellanplan.

Radhusen i projektet är 130-132 kvm stora och rymmer 4-5 sovrum, två badrum, kök med öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum samt en tryckimpregnerad altan på husets baksida som vetter mot skogen. Varje bostad har tillgång till minst en parkeringsplats samt ett externt förråd.

Den höga materialla standarden för husen visar sig bland annat genom ytterdörr av fabrikat Yale-doorman med kodlås, 1-stavig ekparkett, fönsterbänkar i vit sten, kakel och klinkers i badrummen och vattenburen värme med den mycket effektiva frånluftvärmepumpen Nibe F730.

I Margretelund har du närhet till natur och sjöar, cykel- och gångvägar till Åkersberga Centrum, förskolor och skolor, idrottsplatser, goda kommunikationer med direktbuss till Stockholm i rusningstrafik och Margretelund Centrum med b.la. ICA-butik och pizzeria.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Kontakt

Maja Stolpe

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
Mäklare Maja Stolpe, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
073-554 58 88