Liegatan 16A

Mariastaden, Helsingborg Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Boklok Maria Station
Om föreningen
Avgift
4 500 kr/mån
Driftkostnad
24 000 kr/år
Pris/m²
26 389 kr/m²
Antal besök
5 392
Dagar på Hemnet
16

På föreningens kanske bästa läge, med gavel mot grönområde och nyanlagd lekplats ligger detta fräscha radhus!
Ytterst välplanerat i två plan i barnvänliga Mariastaden med direkt närhet till skolor, förskolor, idrottshallar och lekplatser!

Precis utanför entrédörren finns två praktiska bilplatser och stensatt uteplats med eftermiddags och kvällssol.
Entréplan erbjuder sällskapsytor med både ett fullutrustat kök samt ett vardagsrum som rymmer såväl matplats som soffgrupp för den som vill. Det finns även ett stort helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning samt goda förvaringsmöjligheter både i hall och i större garderob under trappan.
Från vardagsrummet har man utgång till det mysiga träddäcket i skyddat läge, perfekt för både morgonkaffet och middagar i goda vänners lag!
Trädäcket är försett med altantak som gör ytan än mer användbar och härifrån har man uppsikt över grönytan och lekplatsen intill så barnen enkelt kan springa iväg och leka efter maten under sommarens varma grillkvällar!
På entréplan är hela golvytan praktiskt försedd med golvvärme.

En trappa upp finner vi tre rejäla sovrum, varav ett har en riktigt stor walk-in-closet med eget fönster. Här finns även ett större badrum med badkar.
Tack vare husets gavelläge finns hela tre extra fönster, ett i köket, ett i trappan och ett i det ena sovrummet! Detta ger bostaden ett härligt extra ljusflöde!

Den omkringliggande byggnationen består av skolor, dagis och lekplatser både här och där! Här kryllar av barnfamiljer och området växer varje dag. Mariastaden är idag en stad i staden, med egen tågstation, ICA-butik, gym, restauranger, vårdcentral etc. Man bor med goda pendlingsmöjligheter med direkt närhet till E4:an och E6:an via 111:an, samt även med tåg från Maria Station en kortare promenad bort.

Varmt välkomna att boka visning av detta trivsamma boende!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare