Odlargatan 53

Mariebo, Jönköpings kommun Se på karta

3 300 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Tomtarea
165 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
44 400 kr/år

"Det som är allra bäst, det är soltimmarna på baksidan. Där kan man njuta av soliga dagar från morgon till kväll. Morgonkaffet i frukosthörnan är ljuvlig och att få sällskap av de sista solstrålarna från solnedgången på altanen eller balkongen är helt underbart".

Odlargatan 53, ett radhus i harmoni med planlösning för familjen och fri västervy från trädgården. En västervy som åtnjuts tidig vår, sen höst och all tid där i mellan. Dessutom ligger huset i sista raden vilket ger total frihet mot naturen utanför.

Här får man trygghet och frihet och dessutom är huset i mycket bra skick då mycket har byts, förändrats och förädlats. Alla husets sovrum är samlade en trappa upp och på entréplan är köket och vardagsrummet trivsamt sammanflätat. Huset är ett av få hus i området med dusch både uppe och nere, mer praktiskt för en familj än man kanske kan tro.

Man bor nära men ändå väldigt privat. Speciellt i den här längan då trädgården inte gränsar mot något annat radhus vilket gör bostaden ljusare och läget mer öppet i jämförelse med många andra radhus i området.

Att bo på Mariebo innebär att bo granne med naturen men ändå med närhet till stan dit man tar sig smidigt med såväl cykel som buss. Odlargatan och Sibyllagatans radhus och samfällighet är ett äldre område med varierande och trevlig mix av åldrar på grannarna. Området är en barnvänlig dröm med flera lekplatser i närområdet, trygga gator där barnen själva kan springa omkring och lekkamrater i alla dess åldrar.

Här bor man en kort promenad från Vattenledningsparken och skogen med många bra stigar och spår för promenad, löpning och MTB. Dessutom är det cykelavstånd till både Axamosjön och Västersjön.

Vi på Bjurfors förbereder just nu försäljningen. Fler bilder, besiktningsprotokoll och fakta kommer att kompletteras framåt.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Christian Österberg

Bjurfors Jönköping
Mäklare Christian Österberg, Bjurfors Jönköping
0723-261100

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.