Grepgatan 5

Mjölby kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Tomtarea
494 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Driftkostnad
27 500 kr/år

Välkommen till Grepgatan 5 & 7! Nu presenterar vi två välplanerade enplanshus under uppförande i det mycket populära området Olofstorp i Mantorp. Husen uppförs i sten med fjärrvärme vilket ger låga driftskostnader med bra energivärden.

Nu finns tillfälle för er som söker ett bekvämt och modernt boende med allt på ett och samma plan. När ni kliver in i bostaden möts ni av ett smakfullt inrett hem med enhetligt ekparkettgolv och vita slätstrukna väggar i samtliga rum förutom våtutrymmena som är helkaklade. Alla rum har golvvärme.

Dessa trivsamma parhus om 89 kvm erbjuder ett stilrent och modernt kök med full maskinell utrustning bestående av rostfria vitvaror. Vidare finns tre sovrum varav ett master bedroom med klädkammare i anslutning. Badrummen är smakfullt inredda med klinkergolv, helkaklade väggar och är utrustade med tvättmaskin samt torktumlare. Mittemot badrummet finns en gästtoalett som även den är inredd med klinkergolv och släta väggar. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp med åtkomst till uteplatsen på baksidan genom en glasytterdörr. Tomten om cirka 500 kvm är grovplanerad vilket ger nästa ägare alla möjligheter att skapa sin egen drömträdgård.

På Grepgatan 5 & 7 bor man både tryggt och bekvämt i lugna familjekvarter med närhet till vårdcentral, friluftsområden, idrottsplatser, skolor, förskolor och bra kommunikationer via pendeltåg. Köpcentret Depot finns en bit bort med flera affärer. För er som föredrar bilen når ni snabbt och smidigt E4:an som tar er vidare till Linköping, Norrköping och Mjölby.

Grepgatan 5 med 494 kvm tomtmark, Köpeskilling 3 495 000 kr
Grepgatan 7 med 523 kvm tomtmark, Köpeskilling 3 495 000 kr

Vänligen kontakta mäklaren för mer information. Vi har även möjlighet att visa visningshus!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Alexandra Öhman, Husfoto
SkandiaMäklarna Mjölby

Kontakta mäklaren

Daniel Lahdo

SkandiaMäklarna Mjölby
Mäklare Daniel Lahdo, SkandiaMäklarna Mjölby
0703341928