Ridlärargatan 2H

Mölndal, Mölndals kommun Se på karta

5 095 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Tomtarea
229 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1968
Driftkostnad
58 983 kr/år

Välkommen till ett fint och välskött radhus, som fördelas på tre etage. På entréplan välkomnas ni av en rymlig hall med plats för avhängning, ett bra planerat kök med gott om förvaring och en matplats intill fönstret. Vidare finns ett helkaklat badrum med dusch samt gäst-wc med tvättdel.

En halv trappa upp finns två bra sovrum nyligen ommålade i ljusa toner, varav det större sovrummet har utgång till en balkong. Det andra sovrummet har ett unikt kryp-in som kan inredas och användas som myshörna eller sovalkov. Här uppe finns också en stor klädkammare som rymmer mycket förvaring

En halv trappa ner från entréplan finns ett fint vardagsrum med snyggt parkettgolv och vattenburen golvvärme, också detta nymålat i ljusa toner. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp då även fönstren är placerade tidstypiskt från vägg till vägg. Från vardagsrummet nås ett inglasat uterum som förlänger sommarhalvåret, från uterummet nås altanen och den lättskötta trädgården som ligger i soligt och insynsskyddat söderläge. Intill vardagsrummet finns ett tredje sovrum, också det med snygg parkett och vattenburen golvvärme. I nedre etagets souterrängdel finner ni ett stort och rymligt förråd.

På både framsida och baksida finns uteplatser med fantastiskt solläge från morgon till sen kväll. Båda uteplatserna är insynsskyddade och har gott om plats för soffgrupp, matsalsgrupp, loungedel och den obligatoriska grillen. Trädgården är uppvuxen, plan och lättskött, med plats för lek, bollspel och odlingslådor.

I Åby bor ni med ett familjevänligt, centralt och optimalt läge, med närhet till bland annat förskola, idrottsanläggningar och lekplatser. Kort avstånd till Åbykullen med mycket utrymme för lek i naturen. Stallbackens växande serviceutbud med bl.a. Margaretas Bröd & Bakverk är beläget precis runt hörnet, och Mölndals växande innerstad finner man en kort promenad bort. Där öppnades 2018 Mölndal Galleria, med flera butiker, restauranger, caféer, bibliotek mm. För mer information se http://molndalgalleria.se/. Änggårdsbergen och Safjället med deras härliga friluftsområden nås enkelt med cykel.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för med information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

Kontakta mäklaren

Sofia Oscander

Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mäklare Sofia Oscander, Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
+46734466777