Gränden 4

Mönsterås, Mönsterås kommun Se på karta

1 750 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Tomtarea
348 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1958
Driftkostnad
29 700 kr/år

Snart finns möjligheten att bli ägare av detta boende i centrala Mönsterås.

Det här är det perfekta hemmet för den lilla familjen, det äldre paret eller den som vill hitta ett nytt hem där det bara är att flytta in! Trots sin ringa storlek är huset och trädgården väldigt väl disponerat och upplevs större än det faktiskt är. Kök och badrum är renoverat och taket är bytt. Med tre sovrum, uterum, uteplats som delvis är under tak och gäststuga finns många ytor att vara på. Läget är väldigt bra med skola, badhus, idrottsplats samt Mönsterås mysiga centrum med kafé och mataffär inom några minuters promenadavstånd.

När man kliver in genom ytterdörren inser man snabbt hur välplanerad denna bostad är. Först kommer man till en avlång hall med gott om förvaring. Vid ytterdörren ligger klinker och resten av hallen har parkettgolv.

Från hallen når man vardagsrummet som har många stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns kakelugn för mysiga stunder under årets mörkare årstider. Kakelugnen har dessutom cirkulationsfläkt vilket bidrar till att sänka driftskostnaderna, utmärkt i dessa tider! Viktigt Genom vardagsrummet når man uterummet som har rejäla väggar och tak. Här kan man njuta under stora delar av året.

Köket renoverades 2012 och då byttes allt ut. I köksutrustningen ingår spishäll, ugn, fläkt i rostfritt stål, diskmaskin samt kyl/frysskåp. Golvet består av en plastmatta och ovanför diskbänken sitter vitt kakel. Vita träskåp och luckor ger en härlig ljus känsla och bidra till att köket känns större än det är. Här får man plats med ett mindre matbord om man önskar och det finns gott om arbetsyta.
Här finns även utgång till uteplatsen.

Två av sovrummen har även de utgång till uteplatsen och det är parkettgolv i samtliga sovrum. Det tredje sovrummet byggdes om från förråd till sovrum och blev ett smart tillskott i huset.

Badrummet renoverades 2016 och här finner man även tvättmaskinen. Golv och väggar består av plastgolv och våtrumstapet och längst in finns även en arbetsbänk att exempelvis vika tvätt på.

Trädgården är en mysig plats att spendera tid på och här kan man njuta ute i de flesta väder då en del av uteplatsen är täckt av tak. Trädäcket sträcker sig i stort sett längs hela husfasaden och i trädgården finns såväl träd och buskar samt odlingsyta. Här står även gäststugan som ger en bra extra yta för antingen långväga gäster eller för tonåringen som vill ha något lite mera privat.

I Mönsterås bor man bra med pendlingsavstånd både till Kalmar och Oskarshamn. Tack vare sin storlek har man nära till det mesta här och man kan exempelvis ta en promenad ner till hamnen eller njuta av Bluesfestivalen som hålls varje år i slutet av maj.

Förutom läget och enkelheten i att flytta in i ett hem där inget behöver fixas, kan man här även räkna med låga driftskostnader, något som garanterat uppskattas i dessa dagar!

Välkomna att hör av er vid tankar och frågor kring detta smidiga boende. Kontakta mäklaren för bästa service och boka gärna in er på någon de kommande visningarna!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Kontakta mäklaren

Andreas Molin

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mäklare Andreas Molin, Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
0735-964677