Nyproduktion

Nabbensbergsvägen

Nabbensberg, Vänersborg Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Avgift
5 272 kr/mån
Pris/m²
26 121 kr/m²
Antal besök
389
Dagar på Hemnet
7
Nyproduktion

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga hus.

Innan vi kliver in stannar vi till på den lilla uteplatsen vid entrén. En perfekt plats när du vill njuta av morgonkaffet i lugn och ro, innan de andra i familjen vaknar. Precis innanför dörren hittar vi sedan bekvämligheter som husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en smart förvaringsyta i form av ett förråd under trappan. Sedan kliver du direkt in i husets hjärta: en stor, härlig, sällskapsyta där köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen och altanen utanför. Det är ljust, luftigt och alldeles underbart!

Ditt öppna, moderna och praktiska kök från Vedum är fullt utrustat med kvalitetsvitvaror från Bosch och redo för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns också en trevlig köksö, perfekt för den som vill hålla kocken sällskap.

Ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett eget förråd och en egen parkeringsplats. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Johanna Sjöström

OBOS Sverige
Mäklare Johanna Sjöström, OBOS Sverige
070-290 86 01