Kommande

Odalgatan 22B

Näsby, Örebro kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
137 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2005
Förening
HSB BRF Näsby i Örebro
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
5 695 kr/mån
Pris/m²
29 161 kr/m²
Kommande

Välkomna till Odalgatan 22B och detta familjevänliga parhus med föreningens största tomt längst ner på återvändsgata. Här bor du i ett väldigt lugnt läge men med stadens centrum och natursköna Oset i direkt närhet.

Bostaden som är på hela 137 kvm har en praktisk planlösning med härliga och lättmöblerade sällskapsytor. På entréplan möts man direkt av en rymlig hall med tvättstuga i direkt anslutning, öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet med en värmande braskamin i mitten vilket tillför både mysfaktor och lägre driftkostnader och ett helkaklat badrum. En trappa upp finns den privata sovdelen med tre sovrum, stort badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter i garderober, klädkammare och en stor förrådsvind. Från vardagsrummet, når man den inglasade altanen i ett vindstilla och soligt söderläge. Den lättskötta men väl tilltagna trädgården omgärdas av en grönskande häck. Här finns det gott om gräsyta med egen skörd från tidig sommar till sen höst tack vare två fina äppelträd. Hit kommer solen redan på morgonen och stannar till sen eftermiddag. På framsidan av bostaden finns ett altandäck och ett förråd om ca 10 kvm.

En carportplats tillhör bostaden och ingår i månadsavgiften. I carport finns även en laddbox installerad, den kan man hyra för enbart 200 kr/månad.

En bostad perfekt för familjen som man helt enkelt inte får missa!

Kontakta mäklare Andreas Pontén för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Bostada AB

Kontakta mäklaren

Andreas Pontén

Bostada AB
Mäklare Andreas Pontén, Bostada AB
+46730500897

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.