Hammarvägen 338

Näset, Göteborg Se på karta

5 275 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
211,3 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
39 307 kr/år
Tomträttsavgäld
15 948 kr/år
Antal besök
5 473
Dagar på Hemnet
14

Välkommen till Hammarvägen 338, ett mycket smakfullt och stilrent renoverat 2- plans gavelradhus med stort inglasat uterum och bastu.
Här erbjuds ett lugnt, bekvämt och mycket barnvänligt boende med bästa läget i området med en insynsskyddad innergård. Huset har renoverats och är idag i mycket gott skick med ett härligt luftigt och ljust kök i öppen planlösning med vardagsrummet som bidrar till mycket generösa sociala ytor med gott om plats för familj och vänner.
Matplatsen och vardagsrummet är ljust och härligt med stora fönsterpartier som gör att ljuset flödar in i huset och ger en generös känsla av rymd. På entréplan finns ett ljust, öppet och modernt kök med praktiska lösningar och fina material samt ett trivsamt barbord vid fönstret mot framsidan. Öppen planlösning mot vardagsrummet som är i vinkel och har ett fint parkettgolv. Vardagsrummet har utgång ut mot den insynsskyddade trädgården med sol hela dagen. På detta plan finns också en snyggt inredd toalett och en praktisk tvättstuga. På övre plan finns idag tre bra sovrum varav två med utgång till balkongen och med egna klädkammare. Övre plan rymmer också ett mycket stilrent helkaklat badrum med badkar som renoverades 2017. Genomgående fina materialval såsom ljust parkettgolv i hela bostaden och smakfull färgsättning. Huset omges av fina stenbelagda uteplatser och ett stort härligt uterum där man kan förlänga sommaren. Förråd vid husets entré. Garage i länga som nås direkt från huset. Fin lekplats alldeles intill huset.
Området ligger nära havet och här finns flera populära badplatser och småbåtshamnar inom kort promenadavstånd. Härligt grönskande natur vid havet med vackra stigar och gångvägar inbjuder till motion och långa promenader. Förskola och skola finns strax intill. Detta är en riktigt bra plats för barn att växa upp på. Vill man ta sig till stadens centrum eller Frölunda Torg kan man med fördel låta bilen stå kvar i garaget då busshållplatsen ligger på bekvämt nära avstånd. Varmt välkommen till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster