Klokhetsvägen 14A

Nedre Aggerud, Karlskoga kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
273 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2010-2015
Driftkostnad
28 983 kr/år

Välkommen till detta fyrarumsradhus i Karlskoga! Här bor du hemtrevligt och ljust på en yta om 110 kvadratmeter. De trendriktiga färgvalen och de genomtänkta detaljerna gör att den här bostaden verkligen känns modern.

Det första vi möts av i huset är en inbjudande och trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett rymligt och trevligt vardagsrum, två sovrum och ett socialt, öppet och funktionellt kök med bra förvaringsmöjligheter, fönster mot tomten och öppen planlösning mot vardagsrummet. Duschrummet är stort, stilrent och smakfullt med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, handdukstork och dimbara spotlights. Huset har även en praktisk och fräsch tvättstuga med tvättmaskin, bra förvaring och arbetsbänk.

Här ingår en tomt om 273 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets charmiga och ljusa uteplats, som nås via hallen, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Karlskogas hjärta. Näset ligger ett stenkast från huset och centrum finns en promenad bort. Dessutom har man Örebro och Karlstad inom pendlingsavstånd.
Varmt välkommen till Klokhetsvägen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Christoffer Hallström

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Christoffer Hallström, Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
+46739823531