Fältvägen 31

Norby, Uppsala Se på karta

4 695 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
124 m²
Tomtarea
216 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
30 033 kr/år

Välkommen till detta välunderhållna, lättskötta och familjevänliga radhus med lugnt och attraktivt läge endast ett stenkast från Malmaskolan och Svamptorget med Ica-affär. Bostaden är lugnt belägen på en insynsskyddad tomt och är ett bekvämt boende för barnfamiljen med cykelavstånd till city!

Radhusets entréplan erbjuder hall, tvättstuga, helkaklat badrum och kök med matplats. Vidare finns rymligt vardagsrum med dörr till altan och baksida. Övre plan inrymmer hall med klädkammare, helkaklat badrum och tre sovrum varav det ena är rejält stort då det ursprungligen var två sovrum, så önskas ett fjärde sovrum går det lätt att ordna. FTX-ventilation med återvinning bidrar till bra inomhusklimat och låg energiförbrukning.

Tomten är lättskött, insynsskyddad och på baksidan finns gräsytor där barnen kan leka och ha skoj. I anslutning till huset finns två trallbeklädda uteplatser där du lätt finner sol respektive skugga. I den närbelägna garagelängan finns garageplats och i det isolerade förrådet på framsidan om ca 10 kvm finns gott förvaringsutrymme. Fiber via IP-only.

På Fältvägen 31 bor hela familjen lugnt och tryggt i naturnära Norby med bekvämt avstånd till city. Du bor nära på granne med Malmaskolan (åk F-6) och har några minuters promenad till Valsätraskolan (åk F-9) och det finns ett flertal förskolor i närheten. Hågadalen och Stadsskogen finns i omgivningarna och service på Svamptorget med bl.a. Ica-affär finns 200 m bort. Bra bussförbindelser erbjuds och på cykel tar du dig via snabbcykel-led kvickt till city eller arbetet på Ackis, BMC eller SLU? För den bilburna tar det ca 10 minuter med bil till E4:a-påfarten.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan