Albert Engströms gata 154

Norrköpings kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Tomtarea
103 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
39 114 kr/år

Varmt välkommen till detta trevliga radhus på Albert Engströms Gata 154

Äntligen finns ett hörnläge på Albert Engströms Gata till salu. Här möts du av ett omhändertaget radhus med ett av områdets bästa lägen. Radhusets framsida är den sociala ytan under sommarhalvåret, man får gott om soltimmar men också ett privat läge då staketet täcker för det som eventuellt finns av insyn. Här kan du spendera sköna dagar och kvällar med dina nära och kära! Insidan erbjuder två dusch- och badrum samt tre sovrum. Bostaden har ett trevligt kök, med delvis öppen planlösning mot det ljusa och öppna vardagsrummet. Tvättstugan ligger i anslutning till köket.

Radhuset har alla bekvämligheter man kan tänkas behöva och i samfällighets-avgiften ingår uppvärmning, vatten, avlopp, vägavgift, sophämtning, en egen Garageplats samt ett extra parkeringskort. Fiber finns installerat.

Detta radhus ligger i ett barn- och familjevänligt område med lekparker i närheten. Det är även tryggt och säkert för familjen då det är bilfria gårdar precis utanför och nära till förskolor och skolor. Här har du det perfekta huset för dig och familjen med goda kommunikationsmöjligheter med buss och spårvagn samt också närhet till grönområden och flera affärer.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Marcus Mellwing

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Marcus Mellwing, Mäklarhuset Norrköping
0709519146

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas