Kommande

Skansvägen 22

Nynäshamns kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 m²
Tomtarea
188 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1991
Driftkostnad
39 669 kr/år
Kommande

Välkomna till detta mycket välplanerade radhus beläget på populära Sandhamn. Här erbjuds ett boende med en utmärkt planlösning där de sociala ytorna är belägna på entréplan och där sovrummen finns på det övre planet. På båda våningsplanen finns det dessutom badrum och klädkammare.

På husets entrésida finns en uteplats med yta för sittgrupp. Här finns även möjlighet till plantering för den som önskar. Väl inne i bostaden finns det i hallen yta för avhängning. Köket är smakfullt renoverat och har plats för matbord. Duschrummet är målat i ljusa toner och rymmer dusch, handfat, toalett och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Från hallen nås även entréplanets klädkammare/förråd. Vardagsrummet är rymligt och har gott om yta för stor sittgrupp. Utgång till uterum som även det har bra utrymme för önskat möblemang. Från uterummet nås den andra uteplatsen som har rejält trädäck. Här nås man av solens värmande strålar under så gott som hela dagen.
Övre plan rymmer idag tre sovrum och har möjlighet till ytterligare ett sovrum. Här finns badrum med badkar, toalett samt handfat. Även detta plan har en praktisk klädkammare.

På Skansvägen 22 bor du med lika nära till bad och båtliv som till sköna skogspromenader. Bostaden är belägen i ett mycket lugnt och barnvänligt område utan genomfartstrafik. Inom samfälligheten finns en mycket fin lekplats. Föreningen förfogar även över en gemensamhetslokal med bastu, dusch och toalett. Här finns dessutom en tvättstuga som även kan nyttjas för grovtvätt.
Köparen har möjlighet till en p-plats (kostar ca 100 kr/mån) och det finns även möjlighet att ställa sig i kö till p-plats med carport.
I samfällighetsavgiften ingår uppvärmning via bergvärme, VA (debiteras efter förbrukning), snöröjning, sophämtning samt grundutbud för tv.
Fiber finns indraget i huset.

Sandhamn är beläget strax söder om centrala Nynäshamn. Här bor många barnfamiljer och området är perfekt för dig som söker lugn och ro. Du har direkt närhet till det populära promenadstråket Ringvägen, en cirka 6 km lång tur som bjuder på både naturupplevelser, badplatser och motionsmöjligheter. På promenadavstånd finns också förskola och allmänna kommunikationer.
Nynäshamns trevliga stadskärna når du på gång- och cykelavstånd och därifrån tar pendeltåget och direktbussar till Stockholm en knapp timme.

Kortfakta:
- Fiber finns indraget
- Parkeringsplats finns tillgängligt till en kostnad om ca 100 kr/månad
- Dubbla uteplatser
- Gångavstånd till natur, bad, kommunikationer och förskola
- Renoverat kök
- Möjlighet till ytterligare sovrum

För mer info kontakta ansvarig mäklare 0708-456003

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nynäshamn

Kontakta mäklaren

Magnus Hällgren

Fastighetsbyrån Nynäshamn
Mäklare Magnus Hällgren, Fastighetsbyrån Nynäshamn
070-845 60 03

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas